€ 475.000,- k.k.

Carolina MacGillavrylaan 516

Amsterdam

Omschrijving

Heerlijk ruim en licht tweekamer appartement van meer dan 72m2 op EIGEN GROND, voorzien van lift en eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Deze woning is in 2020 intern gerenoveerd met een luxe keuken met kookeiland, smaakvolle visgraatvloer en onlangs nog voorzien van een geheel nieuwe badkamer.

De woning is gelegen op de vierde verdieping va een modern appartementencomplex uit 2009 op een unieke plek in Oost, om de hoek van het Flevopark, de Indische buurt aan de rand van Watergraafsmeer.

INDELING
Gemeenschappelijk entree op de begane grond, vanuit hier bereik je met de lift de vierde verdieping van het gebouw.

Entree, met centrale hal welke toegang geeft tot alle vertrekken in de woning, hier vind je direct de ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning en is met meer dan 14m2 zeer ruim bemeten. Naast de slaapkamer in het midden van de woning tref je de geheel nieuwe badkamer welke is voorzien van een ruime inloopdouche, dubbele wastafel met inbouwkranen en een designradiator. Hiertegenover tref je in de hal nog een ruime berging met ruimte en aansluiting voor de wasmachine en droger en een separaat toilet voorzien van fontein.

Aan de achterzijde bevindt zich de royale living voorzien van open keuken met kookeiland. Deze luxe keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur als een koel- vriescombinatie, maar liefst twee combi-ovens, een vaatwasser en afzuigkap. Wat direct opvalt is de enorme hoeveelheid lichtinval door de grote schuifpui voorzien van verdiepingshoge ramen. Deze schuifpui geeft toegang tot het balkon over de gehele breedte van de woning gelegen op het zonnige westen.

In de onderbouw tref je de parkeergarage met eigen parkeerplaats welke behoort bij dit appartement.

OMSCHRIJVING
Het moderne tweekamer appartement van circa 71m2 is gelegen op de vierde verdieping en heeft een balkon direct aan de woonkamer. Het complex waar dit appartement deel vanuit maakt is luxe opgezet met een representatieve entree, een lift en parkeerplaatsen in de onderbouw. Het complex is recent gebouwd en voorzien van een betonnen fundering en isolatie d.m.v. spouwmuren, dubbel glas en betonnen vloeren. Het complex beschikt over een service gericht concept met veel extra voorzieningen zoals een gemeenschappelijke fietsenstalling, een huismeester met facility point, een centrale wasruimte met wasmachines en wasdroger, hotel/logeerkamer (tegen een kleine vergoeding) voor gasten, een fitnessruimte voor de bewoners en een binnentuin.

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaars Andros 2 te Amsterdam. De administratie wordt professioneel beheerd door de Minerva Vastgoed Beheer. De servicekosten voor de woning bedragen € 214,32 per maand (inclusief stookkosten en warm water) en de servicekosten voor de parkeerplaats bedragen € 17,75 per maand. Het betreft een gezonde en actieve VvE met een meerjaren onderhoudsplan en een huishoudelijk reglement. De VvE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

BIJZONDERHEDEN
• 72m2 woonoppervlak ( NEN 2580 ingemeten )
• Voorzien van Lift
• Gelegen op EIGEN GROND
• Balkon op het zonnige westen
• Geheel voorzien van dubbel glas
• Volledig geïsoleerd
• Parkeerplaats bij koop inbegrepen
• Energielabel A
• Bouwjaar 2009
• Oplevering in overleg
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 475.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement portiekflat
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 4
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak
Voorzieningen mechanische ventilatie, tv kabel, schuifpui en lift

Energie

Energielabel A
Verwarming blokverwarming
Warm water centrale voorziening

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 72 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 1

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Bergruimte

Garage parkeerplaats
Parkeergelegenheid parkeergarage

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object