verkocht onder voorbehoud

Carel van Nieveltstraat 16b

Rotterdam

Omschrijving

** Inschrijfprocedure: Middels een inschrijving zal besloten worden met welke partij een overeenstemming bereikt wordt. Mocht je een bod willen uitbrengen, kan je dit doen tot dinsdag 26 maart 2024 13:00 uur. Het recht van gunning is voorbehouden aan verkoper. **

Droom je van het stadsleven in combinatie van rust en groen? Ontdek dan dit appartement, dat mogelijk jouw nieuwe thuis kan worden. Waar stedelijke dynamiek en rustige natuur samenkomen, biedt dit appartement het beste van de twee. Stap binnen in een ruimtelijke woonkamer waar licht en sfeer samenvloeien. De authentieke en suite deuren voegen een vleugje klassieke elegantie toe en creëren een naadloze overgang naar de slaapkamer. De comfortabele slaapkamer belooft rustige nachten en ontspannen ochtenden, terwijl de praktisch ingerichte keuken alles biedt wat je nodig hebt. De ruime aparte berging van ca. 19m2 biedt veel opbergmogelijkheden voor jouw persoonlijke spullen.

Word jij blij van het stadsleven en heb jij altijd al dichtbij de binnenstad willen wonen? Dan is dit perfect! Rubroek is een buurt waar het stadsleven en de rust met elkaar afgewisseld worden. Het grenst direct aan het centrum en wordt omringd door water van o.a. De Rotte. Alle stadsgemakken liggen op steenworp afstand zoals supermarkten, avondwinkels, het openbaar vervoer (tram en metro) en de uitvalswegen (A13 en A20). Diverse horecagelegenheden bevinden zich binnen handbereik en kan je o.a. het Industriegebouw aan de Goudsesingel bezoeken voor leuke hotspots. Ook de Oude Haven, de Meent en de Markthal zijn makkelijk bereikbaar en hebben een ruim aanbod aan diverse restaurants, barretjes en terrassen. De modeliefhebbers kunnen hun geluk niet op door de diversiteit aan winkels of ontdek diverse musea en/of theatervoorstellingen. Ondanks dat de woning midden in het centrum ligt, is de natuur dichtbij. Zo ben je binnen 10 minuten fietsen bij het Kralingse Bos en Plas. Je vindt hier dus ontspanning én de mogelijkheid om stadse- en culturele activiteiten te ondernemen. Choose it the way you like!

Indeling
Begane grond:
Afgesloten portiek met trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Entree vanuit het trappenhuis in de hal met toegang tot alle vertrekken. De woon-/eetkamer is aan de voorzijde gelegen en is met de huidige opstelling opgedeeld in een zithoek en eetgedeelte. Doormiddel van en suite deuren kom je in de slaapkamer. Vanuit de slaapkamer heb je een leuk uitzicht op de groenstrook. De keuken is voorzien van een koelkast, een vaatwasser, een vierpits-gasstel en een afzuigkap, de witgoedaansluiting is hier ook te vinden. Vanuit de keuken is er toegang naar het balkon (ca. 2,5m2) welke gelegen is op het zuidoosten. Er is een separate douche en toilet met fonteintje aanwezig op de gang.

Berging:
Er is een separate berging aanwezig van ca. 19m2 welke bij de woning hoort.                                                             

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1951
• Woonoppervlakte circa 51 m2
• Inhoud circa 173 m3
• Inclusief externe berging circa 19 m2
• Eigen grond
• Verwarming en warm water middels cv-ketel (2012)
• Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage € 205,- per maand
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• In de koopovereenkomst wordt een niet-bewonersclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.
Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 285.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement tussenverdieping
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 2
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 51 m²

Indeling

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging vrijstaand steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object