€ 295.000,- k.k.

Burg H v Sleenstr 1

Brielle

Omschrijving

Op een gewilde locatie in de historische binnenstad van Brielle ligt deze gezellige 2-onder-1-kapwoning. De woning beschikt o.a. over een knusse woonkamer, nette keuken, 2 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond, en een zonnige achtertuin.

De woning is gelegen op loopafstand van alle benodigde voorzieningen, zoals winkels, scholen, openbaar vervoer, restaurants en terrassen. Tevens heeft u vanuit de achtertuin een fraai uitzicht op de Brielse Dom.

Indeling
Begane grond: Entree/hal met de meterkast en de toegang tot de badkamer met toilet en de woonkamer. De knusse woonkamer is voorzien van een inbouwkast en authentieke schouw. De vloer is afgewerkt met laminaat.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft toegang tot de achtertuin. De keuken heeft een lichte inrichting en is voorzien van een gaskookplaat. Hier vindt u ook de trapopgang naar de eerste verdieping en een vaste kast.

De slaapkamer op de begane grond bereikt u ook vanuit de woonkamer. De slaapkamer is afgewerkt met een laminaat vloer en beschikt wederom over een vaste kast.

De badkamer is uitgerust met een toilet, douche, wastafel met los meubel en designradiator.

1e verdieping: Overloop met ruime slaapkamer. Op de overloop vindt u een kast met de opstelling van de cv-ketel. De royale slaapkamer heeft een afmeting van ca. 4.46m x 4.72m en beschikt over een wastafel. Ook hier is de vloer afgewerkt met laminaat.

Tuin: De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en dus heerlijk zonnig. Aan de achtergevel is een zonnescherm aanwezig. De tuin is afgewerkt met sierbestrating en groene beplanting. Achter in de tuin staat een stenen berging, welke is voorzien van elektra. U kunt de tuin tevens via de zij ingang bereiken.

Algemeen
Bouwjaar 1965
Inhoud 203m³.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi (merk: Nefit, bouwjaar: 2016). Deze cv-combi is in eigendom levert ook het warme water in de woning.
Energielabel E
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 295.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 2
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Bijzonderheden beschermd stads- of dorpsgezicht, toegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor gehandicapten
Keurmerken energie Prestatie Advies
Voorzieningen buitenzonwering

Energie

Energielabel E
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2016 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 57 m²
Perceeloppervlakte 80 m²
Inhoud 203 m³

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in centrum
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 28 m² en is gelegen op het zuidoosten

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object