€ 350.000,- k.k.

Brede Hilledijk 169a

Rotterdam

Omschrijving

Instapklaar juweeltje in Katendrecht! Dit aantrekkelijke 3-kamer appartement is in 2019 volledig gerenoveerd en biedt een fraaie, moderne afwerking, een eigentijdse keuken en badkamer, plus een heerlijke tuin waar je optimaal van de zomer kunt genieten. Bovendien beschikt het over een overdekt balkon dat zelfs op frissere dagen een aangenaam buitengevoel geeft. Gelegen in het creatieve en culinaire hart van Katendrecht, is dit sfeervolle appartement slechts 10 minuten fietsen verwijderd van het levendige stadscentrum. Ideaal, nietwaar?

Katendrecht, ofwel ‘De Kaap’ is een voormalige zeemansbuurt en heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt, met als kernwaarden culinair, creatief en cultureel, waardoor de buurt hip en happening is geworden. Het wemelt er dan ook van leuke restaurants, ijssalons en barretjes waardoor je volop op culinair gebied kunt genieten. Dat maakt Katendrecht een echte droombestemming voor foodlovers! Het Deliplein is een leuke plek met vele opties voor bijvoorbeeld een goede kop koffie, diner of avondje uit en culturele evenementen. De woning is rustig gelegen in een deel waar zowel oorspronkelijke bewoners, als nieuwe bewoners in een aantrekkelijke mix van starters tot gezinnen, van tweeverdieners tot gepensioneerden wonen. Op loopafstand bevindt zich het Kaappark en het Buizenpark. Het schip SS Rotterdam bereik je met een heerlijke wandeling langs het water. Op de Wilhelminapier vind je Hotel New York, de Foodhallen, het Luxor theater, het fotomuseum en het filmhuis Lantaren Venster. Ook het stadscentrum is binnen handbereik: met het openbaar vervoer (metrostation Rijnhaven) en met de fiets (ca. 10 minuten). In de buurt is ook de opstapplaats van de watertaxi gevestigd en brengt je in een korte tijd midden in het Rotterdamse stadsleven. De Waterbus brengt je naar Dordrecht. Katendrecht is een kindvriendelijke buurt met twee basisscholen, kinderopvang en meerdere speeltuinen. Al met al is dit schiereiland van alle gemakken en leuke plekken voorzien om heerlijk te kunnen wonen! Dus, waar wacht je nog op!?

Indeling
Begane grond
Entree via een gesloten portiek met een bellentableau, brievenbussen en de trap naar het appartement.

Eerste etage
Binnenkomst in de hal met toegang naar de verschillende vertrekken, hier zijn de cv-opstelling en de meterkast te vinden. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de moderne living waar je direct verrast wordt door de gestuukte wanden/plafonds. Door de hele woning creëert deze afwerking in combinatie met de lichte laminaat vloer een strakke en frisse uitstraling! De grote raampartijen zorgen hier ook nog eens voor een fijne lichtinval. Het leefgedeelte leent zich perfect voor een grote eettafel en een fijn zitgedeelte. Het balkon (zuidoosten) dat hieraan grenst is lekker ruim en kijkt uit over de levendige straat.
De keurige keuken aan de andere zijde valt direct op! Deze is voorzien van 4-pits gasfornuis, koelkast, afzuigkap, magnetron en een oven. De ideale plek voor het bereiden van een verse maaltijd! Via de keuken kom je in de riante tuin (ca. 39 m2), op de begane grond, die middels een kleine trap naar beneden toegankelijk is. Deze heerlijke buitenplaats ligt op het noordoosten. Dat wordt lekker BBQ’en tijdens de warme dagen! De twee kamers (ca. 12 m2 en ca. 6m2) kijken uit op de fraaie tuin en dienen beide als volwaardige slaapkamers.
Tevens bereik je vanuit de entree de net betegelde badkamer. De inloopdouche en het wastafelmeubel zorgen voor een luxe look! Het separate toilet met fonteintje is volledig in dezelfde stijl.

Berging
Bij de woning behoort een berging die in de kelder is gevestigd.

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar 1897
• Woonoppervlakte circa 64 m2
• Inhoud circa 196 m3
• Voor deze woning is een zelfbewoningsplicht van toepassing
• Gelegen op erfpacht grond
• Verwarming en warmwater middels cv-ketel
• Volledig voorzien van dubbele beglazing
• Gelegen op erfpacht tot 31-12-2093, waarvan de canon is afgekocht tot 05-10-2053
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage circa €.152,22 per maand
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering per direct mogelijk

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement portiekwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 2
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte

Energie

Energielabel D
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 64 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 39 m² en is gelegen op het noordoosten

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging inpandig

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object