€ 595.000,- k.k.

Bottelaarstraat 14

Rotterdam

Omschrijving

** Inschrijfprocedure: Middels een inschrijving zal besloten worden met welke partij een overeenstemming bereikt wordt. Mocht je een bod willen uitbrengen, kan je dit doen tot donderdag 2 mei 2024 13:00 uur. Het recht van gunning is voorbehouden aan verkoper. **

Rust, ruimte en comfort! Deze eengezinswoning met 4 slaapkamers is in 2019 opgeleverd en ligt in het populaire Hefkwartier, een kindervriendelijke omgeving waar veilig buiten gespeeld kan worden. De royale living, moderne keuken en comfortabele badkamer zorgen voor optimaal woongenot. Hou je van buiten zijn? Dan heb je geluk, want hier vind je een grote tuin (ca. 40 m²) op het zuiden! Ga je er liever op uit? Stap de deur uit en binnen enkele minuten vind je de leukste restaurants, diverse havens waar je kan genieten van een drankje en het Hefpark.

De woning ligt in de buurt Feijenoord en hier ben je altijd omringd door water, ruimte en groen. En toch bevind je je op slechts een steenworp afstand van het centrum en diverse voorzieningen. Neem bijvoorbeeld Trattoria Borgo D’aneto, een Italiaans toprestaurant in de buurt. In de zomer vind je hier het meest relaxte terras van Rotterdam; een fijn zonnetje, briesje vanaf het water, wat stoelen en tafels onder een boom en je waant je zo in Italië. Geen zin in Italiaans? Dan loop je ook zo naar restaurant Allure of De Hef. En op de fiets zit je binnen 5 minuten op de Wilhelminapier met o.a. de Foodhallen en Hotel New York. Eet je liever thuis? Weet dan dat de Jumbo supermarkt in het Entrepotdok, op 5 minuten lopen 365 dagen per jaar open is. Ook fijn: het Nassauhavenpark met prachtige oude bomen en prima onderhouden grasvelden, speeltuinen en zitjes ligt letterlijk om de hoek. De wijk uit? Met de fiets sta je binnen 10 minuten in het centrum en met de bus doe je daar nog geen 7 minuten over. Wil je de stad uit dan pak je de trein op Station-Zuid. Ten slotte zit je met de auto in no-time op de snelweg.

Indeling
Begane grond:
Via de voordeur stap je de entree van de woning binnen, vanuit hier heb je toegang tot de royale living en open keuken. Door de grote schuifpui in de woonkamer is er veel natuurlijk licht aanwezig! De grote tuin van ca. 40 m² is gelegen op het zuiden. Hier heb je dus heerlijke zonnige zomers en kunnen eventuele kinderen fijn buitenspelen. Er is een berging in de tuin aanwezig van ca. 6m². Terug in de woning is de moderne open keuken een fijne plek om te koken want de keuken is van alle gemakken voorzien; een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, (combi) oven en voldoende kastruimte! In de entree bevindt zich nog een separaat toilet en de meterkast. Met de trap omhoog kom je op de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Je komt de overloop op van de eerste verdieping, hier zijn 3 slaapkamers en de badkamer gesitueerd. De keurige badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafel met meubel. Met de trap op de overloop kom je op de zolder.

Zolder verdieping:
Je stapt de open zolder op, aan je rechterhand bevindt zich de 4e slaapkamer en links is een openruimte waar je gemakkelijk een 5e slaapkamer of kantoor van kan maken. Een zee aan ruimte!

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 2019
• Woonoppervlakte circa 135 m2
• Inhoud circa 453 m3
• Eigen grond
• Energielabel A
• Optioneel: de gehele inboedel (zoals op foto's weergegeven) kan kosteloos achterblijven
• Verwarming en warm water middels stadsverwarming
• Volledig voorzien van dubbele beglazing (HR++)
• In de koopovereenkomst wordt een niet-bewonersclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om deze woning in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen. Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 595.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte

Energie

Energielabel A
Verwarming stadsverwarming en vloerverwarming gedeeltelijk

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 135 m²
Perceeloppervlakte 99 m²
Inhoud 453 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 40 m² en is gelegen op het zuiden

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object