€ 640.000,- k.k.

Boompjes 56V

Rotterdam

Omschrijving

Één en al luxe op de 29e etage van The Terraced Tower! Dit fantastische 3-kamer appartement (energielabel A) met een waanzinnig terras rondom van ca. 20 m2 is opgeleverd in 2021 waardoor alles aanvoelt als nieuw. Luxe en comfort gegarandeerd! Profiteer van een trendy keuken en badkamer en bewonder van vroeg tot laat een werkelijk droomuitzicht over de stad van Rotterdam en de Maas. Bovendien zorgt de combinatie tussen diverse stijlen en neutrale kleuren voor een smaakvolle woondroom waar je hartje sneller van gaat kloppen. Op deze locatie midden in Rotterdam ligt een modern leven aan je voeten!

Toplocatie in het stadshart van Rotterdam! De bruisende Stadsdriehoek biedt een unieke mix tussen wonen, werken en leven en is daardoor continu in beweging. Het gebied ademt een sfeer van een historische havengebied gecombineerd met hippe hotspots. Zo hoef jij je absoluut niet te vervelen! De populairste plekken zijn letterlijk om de hoek te vinden, waaronder de Markthal, Pannekoekstraat, Oude Haven en de Meent. Hier kun je optimaal genieten van leuke winkels, boetiekjes, restaurants en barren/cafés. Ook de Hoogstraat is helemaal hip & happening en voor creatieve en vernieuwde zaakjes en speciaalzaken ben je hier aan het juiste adres. Genoeg opties, dus! Door de centrale ligging zijn werkelijk alle stadsgemakken, zoals supermarkten, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer binnen handbereik. Verder vindt de Rotterdamse Markt twee keer per week plaats op het levendige Binnenrotteplein waardoor verse producten in mum van tijd gehaald kunnen worden. Geniet van het stadse leven!

Indeling
Begane grond:
Luxe centrale entree met bellentableau en postvakken. Middels de lift en het trappenhuis is het appartement op de 29e etage te bereiken.

29e etage:
Binnenkomend in de half open entree waarvandaan het leefgedeelte te bereiken is. Wauw, wat een ervaring! Door de ligging op de 29e etage van The Terraced Tower kijk je uit over een heel uniek stukje van Rotterdam. En dat niet alleen: het appartement wordt omringd door een heerlijk terras waardoor je profiteert van diverse liggingen in de zon en een dynamisch uitzicht over de stad, de Maas en de Willemsburg. De living heeft een heerlijk lichte uitstraling door de grote raampartijen rondom en de neutrale kleurkeuzes welke zijn terug te vinden in de keurige wanden en de lichte gietvloer. Fantastisch toch? Doordat het leefgedeelte is uitgerust met een zwarte luxe open keuken wordt het geheel een werkelijke eye catcher. De open keuken beschikt over alle voorzieningen zoals een combi-oven, een koelkast, een vriezer, een vaatwasser een inductiekookplaat en voor de wijnliefhebber een echte wijnkoelkast. Daarbij heeft de open keuken een multifunctionele indeling doordat de eettafel aan het eiland grenst. Koken en tafelen maar!

Voor een optimaal avondje relaxen ben je in het zitgedeelte aan het juiste adres. Hier realiseer je een royale zithoek waarvandaan je uitkijkt over het terras en Rotterdam. Genieten op grote hoogte! Stap vanaf deze zijde op het balkon welke een ligging heeft op het noordoosten en het noordwesten. Maak plaats voor een lekker zitje en proef de Rotterdamse sferen als nooit tevoren.

Terugkomend in de entree bereik je de badkamer, de wasruimte, het separate toilet en de twee (slaap)kamers waarvan de hoofdslaapkamer eveneens toegang heeft tot het zonnige terras. Wordt in dit vertrek wakker met een uitzicht over de welbekende Willemsbrug. Deze slaapkamer biedt door de praktische indeling plaats voor een tweepersoonsbed én een kastenwand. De naastgelegen kamer is goed in te richten als bijkeuken, kastenkamer of werkkamer. Hierdoor heb je alles binnen handbereik!

De badkamer en het toilet hebben beide een hoogwaardige en neutrale afwerking. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een wastafel met meubel en een spiegel met licht. In de wasruimte tref je de wasmachine aansluiting.


Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 2021
• Woonoppervlakte circa 72 m2
• Inhoud circa 230 m3
• Eigen grond
• Energielabel A
• Terras van circa 20 m2
• Verwarming en warmwater middels stadsverwarming en vloerverwarming
• Volledig voorzien van dubbele beglazing
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage circa € 139,39,- per maand
• In de koopovereenkomst wordt een niet-bewonersclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 640.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement portiekflat
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 30
Kwaliteit luxe
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Voorzieningen lift

Energie

Energielabel A
Verwarming stadsverwarming en vloerverwarming geheel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 72 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging aan water, in centrum en vrij uitzicht

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object