verkocht onder voorbehoud

Boompjes 320

Rotterdam

Omschrijving

** Inschrijfprocedure: Middels een inschrijving zal besloten worden met welke partij een overeenstemming bereikt wordt. Mocht je een bod willen uitbrengen, kan je dit doen tot dinsdag 26 maart 2024 17:00 uur. Het recht van gunning is voorbehouden aan verkoper. **

Bewonder het centrum van Rotterdam vanaf grote hoogte! Dit zeer smaakvolle appartement (gerenoveerd in 2021) op de elfde etage is direct gelegen aan de Maas, heeft een energielabel B en biedt daarnaast pure luxe door de hedendaagse afwerking met een prachtige vloer, open keuken met kookeiland en een strakke badkamer. Op deze fijne hoogte kan ook nog eens goed vertoefd worden in de buitenlucht door het zonnige balkon. Dit allemaal onder het genot van een werkelijk fantastisch uitzicht over het centrum en de Maas. Wanneer je met de lift naar beneden gaat, ligt het leven in de stad aan je voeten. Wandel naar het centrum om een hapje te eten, je dagelijkse boodschappen te doen, te winkelen of tijdens de mooie dagen neer te strijken op een van de terrassen. Een gelukstreffer!

De bruisende Stadsdriehoek biedt een unieke mix tussen wonen, werken en leven en is daardoor continu in beweging. Het gebied ademt een sfeer van een historische havengebied gecombineerd met hippe hotspots. Zo hoef jij je absoluut niet te vervelen! De populairste plekken zijn letterlijk om de hoek te vinden, waaronder de Markthal, Pannekoekstraat, Oude Haven, de Meent en de Witte de Withstraat. Hier kun je optimaal genieten van leuke winkels, boetiekjes, restaurants en barren/cafés. Ook de Hoogstraat is helemaal hip & happening en voor creatieve en vernieuwde zaakjes en speciaalzaken ben je hier aan het juiste adres. Genoeg opties, dus! Door de centrale ligging zijn werkelijk alle stadsgemakken, zoals supermarkten, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer binnen handbereik. Verder vindt de Rotterdamse Markt twee keer per week plaats op het levendige Binnenrotteplein waardoor verse producten in mum van tijd gehaald kunnen worden. En je zit hier 1e rang tijdens het vuurwerk met oud en nieuw en de Wereld Havendagen. Geniet van het stadse leven!

Indeling
Begane grond:
Centrale entree met bellentableau en postvakken. Middels de lift en het trappenhuis is de woning op de elfde etage te bereiken.

Elfde etage:
Binnenkomend in de open entree waarvandaan het leefgedeelte met open keuken, de slaapkamer en de badkamer te bereiken zijn. Wat opvalt bij binnenkomst, is de zeer smaakvolle afwerking welke je terugziet in de visgraatvloer (2021), de strakke wanden en het verlaagde plafond met lichtspotjes. In combinatie met de raampartijen rondom krijg je direct het echte wauw gevoel! De open ruimte heeft een functionele indeling zodat het zitgedeelte wordt gecombineerd met de eethoek en de eye catcher van een keuken (2021). Een grote bank zorgt voor de fijne avonden thuis op de bank terwijl je in de sfeervolle eethoek kan tafelen met vrienden en familie terwijl jij staat te koken in de keuken met kookeiland die ook nog eens ruimte heeft voor twee barkrukken. Daarnaast heeft de keuken alle soorten luxe inbouwapparatuur van Siemens in huis zoals een Bora kookplaat, een koelkast, een vriezer, een vaatwasser en een combi stoomoven. Vergeet ook vooral het fenomenale uitzicht niet wat je vanuit elke hoek van de living kan bewonderen. Zo kijk je uit over de Maas met de Willemsbrug, de Hef en een prachtig stukje van het bruisende stadscentrum. Hier ligt Rotterdam aan je voeten! Liever van dit uitzicht genieten in de buitenlucht? Grenzend aan het leefgedeelte vind je het balkon waar plek is voor een aangenaam zitje. Dit is de ideale plek om de dag te beginnen of juist de dag af te sluiten met een lekker drankje!

Terugkomende in de entree bereik je de royale slaapkamer waar je door de behoorlijke oppervlakte van ca. 15 m2 niet alleen ruimte hebt voor een tweepersoonsbed en een kastenwand, maar ook een werkplek kan realiseren. Tegenover de slaapkamer is het separate toilet met fonteintje en de badkamer gesitueerd. Beide zijn in 2021 gerenoveerd en in dezelfde moderne stijl afgewerkt middels licht grijze tegels gestuukte wanden en passen goed in het perfecte plaatje! Bovendien heeft de badkamer een ligbad met douche incl. een lage instap, een wastafel met meubel, een spiegel met licht en een wasmachine aansluiting.

Berging:
Bij de woning behoort een berging van circa 5 m2 welke op de begane grond gesitueerd is.

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1988
• Woonoppervlakte circa 58 m2
• Inhoud circa 188 m3
• Berging van circa 5 m2
• Energielabel B
• Het appartement is gerenoveerd in 2021
• Gelegen op erfpachtgrond t/m 19-05-2085, waarvan de canon is afgekocht t/m 20-05-2036
• Verwarming en warm water middels stadsverwarming
• Volledig voorzien van dubbele beglazing
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage circa € 141,99,- per maand
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement portiekwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 12
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Voorzieningen lift

Energie

Energielabel B
Verwarming stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 58 m²

Indeling

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Buitenruimte

Ligging aan water, in centrum, vrij uitzicht en open ligging

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object