Blauwmaad 13

Oosterwolde

Omschrijving

Gelegen op een fraaie hoeklocatie, op nog geen 5 minuten fietsen vanaf het centrum, treft u deze vrijstaande woning aan de Blauwmaad 13 in Oosterwolde.
Deze levensloopbestendige woning heeft niet alleen een bad- en slaapkamer op de begane grond, maar beschikt ook over 3 slaapkamers op de eerste verdieping. Kortom volop ruimte voor uw gezin of gasten. Graag nodigen wij u uit om deze woning samen met ons te komen bekijken. Wij verzoeken u om uw belangstelling per mail bij ons kenbaar te maken zodat wij in overleg met u een afspraak kunnen inplannen voor het bezichtigen van deze woning.

Indeling begane grond:
De zijentree van deze woning geeft u toegang tot de hal waar de meterkast, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping zijn gesitueerd en u toegang heeft tot de slaapkamer, de badkamer en de woonkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchehoek en wastafel.
De woonkamer wordt gesplitst door de keuken. Aan de voorzijde van de woning is de zithoek gesitueerd en in de keuken heeft u ruimte voor een kleine eethoek. Wanneer u staat te koken houdt u eenvoudig contact met uw gezin of gasten door het half-open karakter van de keuken.
Vanuit de keuken loopt u door naar de bijkeuken waar u de cv-opstelling en de witgoedaansluitingen treft en u toegang heeft tot de garage en de tuin.

Indeling eerste verdieping:
Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers, een bergkast en een tweede toilet.

Indeling tweede verdieping:
Via een vlizotrap bereikt u de bergzolder.

Tuin:
Langs de zuidkant van de woning komt u in de besloten achtertuin. Deze op het noord-westen gesitueerde tuin heeft op mooie dagen altijd een zonnige plek te bieden. Eerst bij de tuinschuur met luifel en later op het terras aan de woning. Verder is de tuin fraai aangelegd met groenblijvende en bloeiende plantenborders. Veel ramen zijn voorzien van buitenzonwering waarmee u de woning zomers heerlijk koel kunt houden.

Oosterwolde en omgeving:
Oosterwolde biedt u o.a. een gevarieerd winkelcentrum, basisscholen en voortgezet onderwijs, een overdekt zwembad, diverse sportscholen en enkele horecavoorzieningen. In de directe omgeving treft u prachtige natuurgebieden zoals het Fochteloƫrveen en het Drents Friese Wold.
Plaatsen als Groningen, Assen, Heerenveen en Leeuwarden zijn binnen 20 tot 45 minuten bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 385.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Vrijstaand
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1945 - 1959
Dak Schuin dak

Energie

Energielabel C
Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 127 m²
Perceeloppervlakte 447 m²
Inhoud 563 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 150 m²

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object