Beukmolen 110

Papendrecht

Omschrijving

Fraaie afgewerkte tussenwoning uit 1974 in de kindvriendelijke wijk Molenvliet. Deze instapklare woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, een zeer luxe XL badkamer en een ruime onderhoudsvriendelijke tuin op het oosten. De badkamer en toilet (bgg) zijn in 2017 vernieuwd. Deze instapklare woning heeft 3 ruime slaapkamers op de 1e verdieping en op de 2e verdieping een grote zolderverdieping met een 4e ruime slaapkamer en een ruime voorzolder met daar aansluiting voor wasmachine. Aan de achterzijde is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
De woning is zeer centraal gelegen op loopafstand van de basisschool/kindcentrum Prins Constantijn, middelbare school De Lage Waard en de busverbindingen. Winkelcentrum Westpolder is op korte afstand gelegen. Uitvalswegen A15 en N3 richting A16 zijn binnen 5 minuten bereikbaar.

Indeling
Begane grond:
Entree in een ruime hal, trapkast, meterkast (5 groepen), ruim toilet met zwevend closet. Vanuit de hal is de doorloop naar de woonkamer. Trapopgang naar de eerste verdieping.

Ruime tuingerichte woonkamer met laminaat vloer en de wanden zijn strak gestuct. Toegang tot de half open keuken en de achtertuin.

Nette half open keuken welke in 2017 gerenoveerd en aan de voorzijde gesitueerd is. De keuken heeft diverse inbouwapparatuur waaronder; een afzuigkap, 5 pits gaskooktoestel met een wokbrander, vaatwasser, een combi-oven, koelkast en een spoelbak.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping. De verdieping heeft 3 ruime slaapkamers die allemaal afgewerkt zijn met een laminaat vloer en strak gestucte wandeen. Van de 3 slaapkamers bevinden zich er 2 aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde. De slaapkamer aan de voorzijde is tevens voorzien van een rolluik

Zeer fraaie XL badkamer uit 2017 voorzien van een ligbad, ruime inloop douche, dubbele wastafel met meubel, een 2e toilet en designradiator.

Zolder:
Een verrassend ruime zolder verdieping met een ruime voorzolder, waar de wasmachine aansluiting en CV-ketel (2014) gesitueerd zijn. Daarnaast is er een 4e slaapkamer gecreƫerd, heeft de zolder 2 dakramen en veel opbergruimte achter de knieschotten.

Achtertuin
Mooie diepe achtertuin (ca. 10 m. diep en 5.80 m. breed) op het oosten gesitueerd. De tuin is o.a. uitgerust met een elektrische zonwering en is grotendeels betegeld, waardoor de tuin onderhoudsvriendelijk is. Via de achtertuin heeft u toegang tot de parkeerplaats.

Vrijstaande stenen berging
Deze is aan de achterzijde aan de woning gesitueerd en voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1974
- Uitstekend onderhouden woning.
- Zeer fraaie en luxe XL badkamer (2017)
- De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- Schilderwerk buiten is in juli 2020 gedaan.
- Ruime zonnige achtertuin op het oosten
- Voldoende vrije parkeergelegenheid aan de achterzijde van de woning, inclusief een eigen oprit
- Straat aan voorzijde woning is autovrij

Aanvaarding:
Vrijdag 2 december 2022

Deze presentatie is bedoeld als uitnodiging en derhalve kunt u uit deze geen rechten ontlenen. Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen aankoopmakelaar mee!

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 335.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding per datum

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Dak Schuin dak

Energie

Energielabel C
Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 124 m²
Perceeloppervlakte 171 m²
Inhoud 414 m³

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object