verkocht onder voorbehoud

Beukelsweg 3B

Rotterdam

Omschrijving

Ruim en licht dubbel benedenhuis met achtertuin gelegen in het populaire Rotterdam West. De locatie van de woning is ideaal ten opzichte van winkels (Mathenesserplein op loopafstand), openbaar vervoer en centrum van de stad.

Het Nieuwe Westen is een bijzondere mix van wonen met grootstedelijke allure en typische volksbuurten. Het is een plek waar statige lanen, mooie singels, ruime pleinen en leuke winkelstraten elkaar afwisselen. Een van de meest populaire daarvan is de Nieuwe Binnenweg. Hier vind je tal van designwinkels, barbershops en hippe koffietentjes. Met de ontwikkeling van het Merwe-Vierhavengebied tot creatieve proeftuin, wordt West nóg meer the place to be. De wijk ligt bovendien erg gunstig. Zo ben je in slechts een paar minuten in het centrum, bij het Centraal Station en verschillende uitvalswegen.

Onze favorieten:
Het Nieuwe Westen is in opkomst en het aantal eettentjes, barretjes en restaurants groeit met de dag. Een van de grootste aanraders is café Steijn aan het Heemraadsplein. Een nieuwe hotspot met de mooiste gevel van Rotterdam. Als je toch in de buurt bent, stap dan ook eens binnen bij ‘Rijke & De Wit’, een traditioneel bruin café, maar dan in een nieuw jasje of bezoek de moeder van de espressobars in Rotterdam: de ‘Urban Espresso Bar’. Een gewilde lunch- en ontbijtbestemming met uiteraard ook de lekkerste koffie en zelfgemaakte taart.

The Nieuwe Westen district has a unique mix of places with metropolitan allure and typical working class areas. It’s a place where majestic avenues, beautiful canals, spacious squares, working class housing and nice shopping streets alternate. One of the most popular shopping streets is the Nieuwe Binnenweg. Lots of designer shops, barber shops and trendy coffee bars can be found here. With the development of the Merwe-Vierhaven area into a creative testing ground still going on, West will become the place to be even more. Besides, the location of the district is quite favourable. For example, it’s only a few minutes from the city center, Rotterdam Central Station and various arterial roads.

Our favorits:
The Nieuwe Westen district is up-and-coming. The number of lunch rooms, bars and restaurants is growing by the day. Café Steijn at Heemraadsplein is highly recommended. It’s a new hotspot with the most beautiful façade in Rotterdam. And, being in the neighborhood you should visiti ‘Rijke & De Wit’, a traditional pub with a modern approach. Or visit the mother of all espresso bars in Rotterdam: de ‘Urban Espresso Bar’. A popular destination for breakfast and lunch, of course also with wonderful coffee and homemade cakes.

Begane grond:
- entree woning, hal, meterkast, wc;
- open keuken aan de achterzijde van de woning met middels openslaande deuren toegang tot de tuin. Keuken in rechte opstelling met diverse inbouwapparatuur;
- achtertuin met houten schuur;
- ruime doorzon woonkamer.

Eerste verdieping:
- overloop;
- ruime slaapkamer aan de voorzijde met erker en vaste kast met cv ketel en wasmachine aansluiting;
- slaapkamer aan de achterzijde van de woning eveneens met vaste kast;
- slaap-/werkkamer eveneens aan de achterzijde van de woning;
- nette badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en wc.

Zie de bijgevoegde plattegronden voor de maatvoering van dit leuke appartement!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1924;
- Woonoppervlakte: ca. 106 m² (conform NEN2580);
- Inhoud ca. 479 m³
- Energielabel B;
- Glasvezel aanwezig;
- Oplevering in overleg;
- VvE is actief, bijdrage € 72,61 per maand;
- Voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Verwarming en warm water middels cv ketel;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Woning is gelegen op eigen grond.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Woonvisie Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 475.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement benedenwoning
Aantal woonlagen 2
Woonlaag 1
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Voorzieningen tv kabel

Energie

Energielabel B
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2011, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 106 m²
Inpandigeruimte oppervlakte 34 m²

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging aan drukke weg en in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 61 m² en is gelegen op het noorden

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object