€ 295.000,- k.k.

Berkelselaan 116A

Rotterdam

Omschrijving

** Inschrijfprocedure: Middels een inschrijving zal besloten worden met welke partij een overeenstemming bereikt wordt. Mocht je een bod willen uitbrengen, kan je dit doen tot dinsdag 23 april 2024 12:00 uur. Het recht van gunning is voorbehouden aan verkoper. **

Een benedenwoning om gelukkig van te worden! Dit appartement heeft alles wat je hartje begeert, van een moderne afwerking tot sfeervolle jaren’30 details. Een bijzonder licht leefgedeelte, toffe keuken en leuke badkamer zorgen ervoor dat je hier niks te kort komt. Daarbij hoort een zonnige achtertuin van ca. 43 m2 gelegen op het zuiden. Is dit jouw (woon)droom?

Bergpolder is een karakteristieke en rustige buurt aan de rand van het centrum. Ondanks de rustige ligging met een stadspark voor de deur, is de locatie centraal te noemen. Alle dagelijkse voorzieningen bevinden zich in de nabije omgeving zoals supermarkten, avondwinkels, horecagelegenheden en sportfaciliteiten. Ook het winkelcentrum Eudokiaplein met verschillende winkels en bakkerijen is in de buurt gelegen. Bovendien liggen de buurten Blijdorp en het Oude Noorden in de buurt waar je terecht kan voor food, fashion & design. Doordat de buurt grenst aan de Agniesebuurt is de Hofbogen een verrassende aanrader voor diverse urban hotspots. Het bruisende stadcentrum bereik je binnen no time op de fiets of met het openbaar vervoer. De woning is ideaal gelegen ten opzichte van de natuur. In het Vroesenpark en het Kralingse Bos kun je heerlijk relaxen, picknicken of barbecueën. In de zomermaanden is het Van Maanenbad met een buitenbad geopend waarbij je met tropische temperaturen fijn kunt afkoelen. Verder zijn de uitvalswegen (A20 en A13) op korte afstand te bereiken. Hoe ideaal wil je het hebben?
 
Indeling
Begane grond:
Via de voordeur stap je de entree binnen met toegang het fijne leefgedeelte. Een direct pluspunt zijn de drie grote raampartijen over de gehele breedte waardoor er bijzonder veel licht naar binnen komt. Dit geeft niet alleen een ruimtelijk gevoel, maar zorgen de prachtige glas-in-lood ramen ook nog eens voor extra veel sfeer. Samen met de originele marmeren schouw zijn de geliefde jaren’30 details perfect gecombineerd met een strakke afwerking. Om verliefd op te worden! De gesloten moderne keuken bevindt zich aan de tuinzijde en is door de zwarte look en visgraatwandtegels helemaal hip. Verder beschikt de keuken over een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, losse koelkast (2021, ter overname) en een vaatwasser. Dit is een fijne plek om te koken, maar door de praktische indeling ook ideaal om tegelijkertijd met vrienden of familie te borrelen.

Aan dezelfde zijde is de slaapkamer gesitueerd met een vaste kast waar de cv-opstelling en een aansluiting voor de wasmachine te vinden is. Hier vanuit is de leuke badkamer (2019) toegankelijk die is uitgerst met een douche, wastafel, toilet en vloerverwarming. De gehele woning is voorzien van een wit geverfde houten vloer en heeft opvallend veel bergruimte in de keuken, woonkamer, slaapkamer en houten berging.
 
Vanuit de keuken of slaapkamer is de breed opgezette achtertuin van ca. 43 m2 te bereiken. Deze heeft een ligging op het zuiden waardoor de gehele dag de zon aanwezig is en de tuin is windstil zodat het in herfst en lente al perfect vertoeven is. Dat maakt dit de ideale plek voor gezellige borrelavonden of om heerlijk te relaxen tijdens de zomermaanden. Dit is optimaal genieten aan huis! De tuin beschikt over een houten berging van ca. 4 m2.  
 
Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.
 
Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1933
• Woonoppervlakte circa 47 m2
• Inhoud circa 161 m3
• Eigen grond
• Energielabel D (erna is dubbel glas en vloerisolatie gerealiseerd)
• Verwarming en warm water middels cv-ketel (2014) en vloerverwarming in de badkamer
• Grotendeels voorzien van dubbele beglazing HR++ (m.u.v. de glas-in-lood ramen en achterzijde)
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage circa € 125,- per maand
• Beschermd stadsgezicht
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• In de koopovereenkomst wordt een funderingsclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.
 
Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!
 
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 295.000,- k.k.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement benedenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 1
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Bijzonderheden beschermd stads- of dorpsgezicht

Energie

Energielabel D
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 47 m²

Indeling

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Buitenruimte

Ligging aan park, aan rustige weg en in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 43 m² en is gelegen op het zuiden

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object