Barnsteenstraat 45

Almere

Omschrijving

Let op! Deze woning wordt aangeboden middels een vanaf prijs.

COMFORTABEL EN RUIM WONEN! Keurig onderhouden tussenwoning (1997–circa 136m2) met drie riante slaapkamers, luxe keuken, lichte en ruime woonkamer, een woning breed dakterras (ZO) en diepe achtertuin van 85m2 perfect op het zuidoosten!

LOCATIE
De Regenboogbuurt is een kleurrijke buurt die bestaat uit circa 2000 woningen die in het midden van de jaren '90 gerealiseerd zijn. De toegangsweg (Spectrumdreef) naar de wijk wordt omgeven door twee lange lanen met Japanse sierkersen. In het voorjaar zijn deze bomen, met een zee van roze bloesems een echte blikvanger. De Regenboogbuurt is in een renovatieproject vanaf 2018 flink onderhanden genomen en zal naar verwachting in 2023 gereed zijn. De straten en stoepen worden opgehoogd, er komen nieuwe parkeervakken bij en ook het groen in de wijk krijgt een opknapbeurt. Met de auto ben je snel op de Spectrumdreef naar de A6 (richting Amsterdam Lelystad en Emmeloord) en A27 (richting Hilversum en Utrecht). De bus (M7) stopt voor de deur en op loopafstand bevinden zich het NS station “Oostvaarders” met busstation, tandartsenpraktijk en een gezondheidscentrum. Winkelcentrum Almere Buiten en DoeMere liggen op 10 minuten fietsafstand. In de wijk vindt je onder andere diverse scholen, winkels, een kinderopvang, sportschool en een speelweide met voetbalveld.

INDELING
Begane grond:
Via de strak bestrate voortuin komen we door de entree in de royale hal. Wat meteen opvalt is het vele glas in de voorgevel in combinatie met een vide, waardoor de hal een prettige entree heeft met extra ruimte en veel lichtinval. Op de gehele begane grond is de vloer voorzien van een strak gelegd XL houtlook-laminaat en de wanden zijn netjes afgewerkt met sierpleister in combinatie met houten wandpanelen. De hal heeft een nette open trapopgang, garderoberuimte, meterkast, toiletruimte en toegang tot de keuken.
De luxe half open keuken (Siematic) aan de voorzijde heeft een granieten aanrechtblad. De keuken is in 2021 voorzien van nieuwe (Samsung) inbouwapparatuur uit dezelfde serie. Door het grote keukenraam naast het eetgedeelte komt er voldoende daglicht binnen in de keuken. Er is ook een aparte provisiekast aanwezig en aan de voorzijde is genoeg ruimte voor een flinke eettafel.
Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de opvallend ruime woonkamer met grote raampartij in de achtergevel. Doordat het plafond in de woonkamer langs de achtergevel een stukje hoger is en omdat de raampartij vanaf de vloer tot aan het plafond reikt, is de lichtinval en het uitzicht over de tuin optimaal. De achtertuin is vanuit de woonkamer via de openslaande deuren bereikbaar.

Eerste verdieping:
Via de open trap komen we op de overloop met vide, welke toegang geeft tot de twee slaapkamers en de badkamer. Door de glasblokken in de voorgevel komt er ook op de overloop veel daglicht naar binnen. De woning brede master bedroom met inbouwkast bevindt zich aan de achterzijde en de tweede slaapkamer aan de voorzijde. De vloer op deze verdieping is voorzien van een lichtkleurige vloerbedekking (2021). Centraal op de overloop bevindt zich de nette badkamer, voorzien van onder andere een ligbad, wastafelmeubel met wastafel, douchecabine (2021) en toilet (2021).

Tweede verdieping:
Via de open trap bereiken we de overloop met toegang tot het woning brede dakterras (ZO) enerzijds en anderzijds de derde slaapkamer en de bergkast met cv-ketel (2010, eigendom) en energiezuinige mechanische ventilatie (2021). Hier bevindt zich ook de opstelplaats voor de wasmachine en droger. Op de voorzolder is goede lichtinval, doordat het daglicht hier aan twee kanten naar binnen schijnt. Het dakterras aan de achterzijde van circa 20m2 is een ideale plek om private en in alle rust van de zon en het uitzicht te genieten.

ACHTERTUIN
De diepe achtertuin (circa 85m2) ligt perfect op het zuidoosten, zodat je er de hele dag kunt genieten van de zon. De achtertuin is voorzien van een gazon, diverse vaste planten, bomen en struiken. De ruime schuur is recent (2022) geschilderd. De achtertuin is aan beide zijden afgeschermd met een stevige houten schutting en voorzien van een achterom. Doordat in het achterom een extra brede deur is geplaatst, kan je je motor gemakkelijk in de schuur of in de tuin parkeren.

KEUKEN
De luxe donkergroenkleurige half open keuken (Siematic) in een rechte opstelling bevindt zich aan de voorzijde en heeft vrij uitzicht over de voortuin en de straatzijde. De keuken is voorzien van een granieten aanrechtblad met rvs spoelunit, veel kastruimte en diverse hoogwaardige (Samsung) inbouwapparatuur uit dezelfde serie (2021) zoals de ‘smart’ bedienbare inductie kookplaat, design zwartglazen schuine wandschouwkap, combimagnetron/oven en vaatwasser.

SANITAIR
Begane grond: toilet met fontein, witte wandtegels en houtlook laminaat vloer
Eerste verdieping: badkamer met antraciet kleurige vloertegels en witte wandtegels, wastafelmeubel met wastafel, douchecabine, ligbad, toilet en radiator.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar 1997
- Circa 135,5m2 (Opgemeten conform branche brede meetinstructie NEN2580).
- Traptreden recent gerenoveerd (2021)
- Alle keukenapparatuur vernieuwd in 2021
- Buitenschilderwerk begane grond 2022
- Mechanische ventilatie vernieuwd in 2021
- Slimme verlichting in de hele woning
- Hardhouten kozijnen, draaikiep ramen en deuren met dubbele beglazing
- Achtertuin en dakterras op het zuidoosten, ruime houten berging, etc.
- Energielabel B (definitief)
- Oplevering in overleg

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

** BEKIJK DE WONINGVIDEO EN 360° FOTO’S OP DEZE WEBSITE **

Adres: Barnsteenstraat 45
Gemeente: Almere
Regio: Flevoland
Buurt: Regenboogbuurt
Wijk: Almere Buiten

Disclaimer: Alhoewel zorgvuldig samengesteld, kunnen er aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Wij staan dan ook niet in voor de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs € 375.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Energielabel B
Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 136 m²
Perceeloppervlakte 175 m²
Inhoud 437 m³

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 96 m²

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object