verkocht onder voorbehoud

Balthasar Floriszstraat 33 1

Amsterdam

Omschrijving

Super charmant en goed onderhouden 2-kamerappartement van 48m2 gelegen in een karakteristiek pand op het prachtige “Duivelseiland”, een van de meest geliefde locaties in Oud Zuid op loopafstand van het Museumplein, winkels en tal van leuke horecagelegenheden.

De woning is gelegen op de eerste verdieping en heeft een mooi frans balkon aan de voorzijde en een ruim balkon aan de achterzijde. Het appartement is optimaal ingedeeld; de royale L-vormige woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en de moderne half open keuken en ruime slaapkamer aan de achterzijde. Vanwege de zuid-ligging is er heerlijk veel zonneschijn in de woonkamer. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad met douchegelegenheid, toilet en wastafel. Tevens is er nog een inpandige berging met aansluitingen voor wasapparatuur. De woning is gelegen op EIGEN GROND!

INDELING
De woning is gelegen op de eerste verdieping en heeft de volgende indeling:
Entree, binnenkomst in de lichte woonkamer met openslaande deuren naar frans balkon gelegen op het zuiden, moderne half open keuken aan de achterzijde voorzien van diverse inbouwapparatuur als een inductiekookplaat met afzuiging, vaatwasser, combi oven, koelkast met vriesvak en toegang tot het balkon over de gehele breedte van de woning. Ruime slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon welke recent is vernieuwd. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad met douchegelegenheid, wastafel, toilet en design radiator. Tenslotte is er nog een inpandige berging met aansluiting voor wasmachine en droger.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in Amsterdam Oud-Zuid, Duivelseiland. Deze buurt kenmerkt zich door de vele leuke restaurants, de ontelbare (eet)cafés, een grote diversiteit aan (boetiek)winkels en natuurlijk met de beroemde Albert Cuypmarkt op loopafstand, waar je 6 dagen in de week terecht kunt voor allerlei verse specialiteiten. Alleen al in de nabije omgeving vind je tal van leuke plekken, denk aan Loetje, Cafe Wildschut, Restaurant ‘Le Garage’ en de Five Brothers Fat. De van Baerlestraat en Beethovenstraat met vele prachtige winkels. Zo ook verschillende supermarkten zoals de Jumbo City en de Albert Heijn. Voor de cultuur en muziek liefhebbers zit je hier ook goed, op loopafstand vind je het Rijksmuseum, Stedelijk Museum, Van Gogh Museum, Diamantmuseum en natuurlijk Het Concertgebouw. Uiteraard is hier aan groen ook geen gebrek, de woning ligt tussen het Sarphatipark, het Museumplein en het altijd gezellige Vondelpark in.

Er zijn vele mogelijkheden m.b.t. het openbaar vervoer; zowel tram, metro als de trein (Amstel Station/Station Zuid) zijn snel bereikbaar. De woning ligt op 10 minuten loopafstand van de nieuwe metrohalte ‘Pijp’ van de Noord/Zuid lijn. Tram 3 stopt op het Roelof Hartplein en voor tram 24 en tram 12 geldt hetzelfde. Daarnaast is ook de ring van Amsterdam makkelijk te bereiken via de Rai of het Amstelstation.

BIJZONDERHEDEN
- EIGEN GROND
- 48m2 woonoopervak ( NEN 2580 ingemeten )
- Nieuwe keuken geplaatst in 2021
- Intergas CV ketel uit 2020
- Geheel voorzien houten kozijnen met dubbel glas
- Balkon aan achterzijde en Frans Balkon op het zuiden
- Geweldige locatie op achter het Museumplein
- Actieve VVE met MJOP
- Aanvaarding in overleg
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 450.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement bovenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 1
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak
Voorzieningen mechanische ventilatie, frans balkon en tv kabel

Energie

Energielabel D
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel Intergas HRE

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 48 m²

Indeling

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object