€ 950.000,- k.k.

Baarleseweg 14a

Ulicoten

Omschrijving

Aan de Baarleseweg 14a in Ulicoten staat deze keurige vrijstaande woning met verwarmd (warmtepomp) zwembad op een perceel van 1.212 m². De woning is in 2009 en 2012 geheel gemoderniseerd. Door de goede isolatie en de zonnepanelen (41) heeft de woning energielabel A.
Beneden is er een hal en de vaste trap naar de 1e verdieping. Verder is er een ruime woonkamer en keuken welke zijn uitgebouwd. In de keuken is de toegang tot de kelder. Er is een bijkeuken met toilet en badkamer. Aan de voorzijde is er een ruim kantoor. Aan de rechterkant van de woning is het voormalige kantoor wat nu is ingericht als een extra woonruimte en beschikt over een toilet en keuken. Op de 1e verdieping zijn vijf slaapkamers en een luxe badkamer welke recent is gemoderniseerd. In de tuin staat een berging met badhuis met toilet en een overkapping aan het zwembad van 5 x 10 m.

Kortom een woning met veel mogelijkheden, bijvoorbeeld werken aan huis maar eventueel ook als kangoeroewoning met ouders of kinderen.

Ben je op zoek naar ruimte, luxe en comfort? Wij nodigen je graag uit om deze unieke woning zelf te ervaren.

Indeling:

Begane grond
Hal
Aan de voorzijde van de woning is de entree naar de centrale hal. De pui met veel glas maakt de hal ruimtelijk en licht. Hier is de garderobe en de vaste trap naar de 1e verdieping. Hier is ook de hoofdmeterkast waar onder andere een glasvezel aansluiting is. Vanuit de hal ga je naar de woonkamer, keuken en kantoor.

Woonkamer
De woonkamer heeft een oppervlak van ca. 65 m² en is aan de achterzijde uitgebouwd met een grote raampartij en twee dubbele tuindeuren. De grote raampartijen en de veluxramen maken de ruimte heerlijk licht. Aan de voorzijde is er een ingebouwde houtkachel. De woonkamer wordt omringd door de tuin, zodat er vanuit iedere hoek een fraai contact en uitzicht is met buiten. De wanden en het plafond is strak gestuct. In het voorste deel van de woonkamer is de vloer voorzien van eikenhouten planken. Het achterste deel is afgewerkt met grote vloertegels waaronder vloerverwarming ligt. In het achterste deel van de woonkamer is er voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel. Deze ligt ook gunstig ten opzichte van de keuken.

Keuken
De semi-openkeuken met een oppervlak van ca. 15 m² is ruim voorzien van diverse onderkasten en lades. In het spoeleiland is er een dubbele RVS spoelbak en een vaatwasser aanwezig. Aan twee zijden staan barkrukken, zodat het prima plek is om hier te ontbijten. Ook tijdens een etentje met vrienden is het een gezellige plek om te kokkerellen en te kletsen. De keuken is verder voorzien van 5-pitsgas kooktoestel met afzuigkap, een oven/magnetron en een koelkast. Er is een ruime inbouwkast voor het opbergen van het servies en de overige keukenapparatuur.

Kelder
Vanuit de keuken is de kelder met een oppervlak van ca. 10 m² bereikbaar. Een prima plek voor het bewaren van de etenswaren of het opleggen van je heerlijke wijnen.

Bijkeuken
Vanuit de keuken ga je naar de bijkeuken. De vloer is betegeld en de wanden zijn gestuct. Hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine en eventueel droger. Er is ook voldoende plaats voor bijvoorbeeld een vriezer. Er is een bergkast voor het opbergen van de schoonmaakspullen.

Toilet
Vanuit de bijkeuken is het toilet beneden bereikbaar. Deze is geheel betegeld en voorzien van een zwevend closet en een fonteintje.

Badkamer
Vanuit de bijkeuken is de badkamer beneden bereikbaar. Deze is voorzien van een douche en een wastafel met spiegel.

Kantoor
Vanuit de hal aan de voorzijde van de woning is het kantoor bereikbaar. Dit heeft een oppervlak van ca. 20 m² waar minimaal plaats is voor twee werkplekken. De vloer is voorzien van PVC. Er is een inbouwkast en de ruimte is voorzien van een airco. Vanuit het raam heb je uitzicht over de voortuin.

Kantoor, annex tweede leefruimte
Aan de rechterzijde van de woning is er tweede kantoor wat momenteel als tweede woonkamer gebruikt wordt. Deze entree is via het woonhuis bereikbaar maar heeft ook een eigen entree vanuit de oprit. Je komt dan in een hal welke toegang geeft naar het kantoor in het woonhuis als naar het kantoor/woonkamer welke achter de hal is gelegen. In de entreehal is er een apart toilet. Vanuit de hal ga je naar het achtergelegen kantoor/woonkamer.
Deze ruimte is voorzien van een PVC-vloer. Aan de zijkant zijn er een drietal ramen welke voor voldoende lichtinval zorgen. De ruimte is voorzien van verwarming en een airco. Er is een bergkast waarin onder ander de CV-installatie en een elektrische onderverdeling is gebouwd. Aan de achterzijde is een keukenblok opgesteld voorzien van een spoelbak en een ingebouwde vaatwasser. Hier is ook zeer grote inbouwkast. Vanuit deze ruimte is de bijkeuken bereikbaar.
Het geheel kan eenvoudig geschikt gemaakt worden voor een levensloopbestendige of een kangoeroewoning. De ruimte is ook uitermate geschikt voor praktijk of kantoor aan huis.

1e Verdieping
Via de vaste trap in de hal kom je op de overloop van de 1e verdieping. Hier zijn een vijftal slaapkamers, het toilet en een badkamer. Vanuit de overloop heb je een fraai zicht over de vide en de grote raampartij rondom de voordeur. Dit geeft een gevoel van ruimte en maakt het geheel heel licht. Op de overloop is een inbouwkast aanwezig en hier is het toegangsluik naar de vliering.

Slaapkamer 1
Deze is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft een afmeting van ca. 3.98 x 4.91 m.

Slaapkamer 2
Deze is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft een afmeting van ca. 3.54 x 4.78 m en heeft een inbouwkast.

Slaapkamer 3
Deze is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft een afmeting van ca. 3.28 x 4.95 m en heeft twee inbouwkasten.

Slaapkamer 4
Deze is aan de zijkant van de woning gelegen en heeft een afmeting van ca. 2.96 x 4.48 m. Aan een zijde geven de schuifdeuren toegang tot de knieschotten, welke veel bergruimte bieden.

Slaapkamer 5
Deze is aan de achterkant van de woning gelegen en heeft een dakkapel met uitzicht over de achtertuin en het zwembad. Deze kamer heeft een afmeting van ca. 3.40 x 3.98 m.

Badkamer
De badkamer is in 2022 geheel vernieuwd. Er is een ligbad, inloopdouche met regendouche en een dubbel wastafelmeubel met spiegel. De inbouwkasten maakt het geheel compleet. Er zijn mooie materialen gebruikt wat het geheel een luxe uitstraling geeft.

Toilet
Op de overloop is er een toilet bestaande uit een zwevend closet. De afwerking en materialen zijn van hetzelfde niveau als de badkamer.

Tuin, zwembad & bijgebouwen
Rondom de woning ligt er een fraai aangelegde tuin met diverse bloemperken, struiken, volwassen bomen en grasveld. Vanuit de brede oprit is de voordeur als ook de entree van het kantoor bereikbaar. Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en er is een laadpunt aanwezig voor het opladen van de accu van de elektrische auto.

Aan de achterzijde zijn er diverse terrassen aangelegd, zodat er op ieder moment van de dag wel een fijne plek is om van de tuin en omgeving te genieten. De combinatie van gazon met groenperken en hagen geeft een fijne sfeer aan het geheel. Achter in de tuin is het verwarmd zwembad van 5 x 10 m (ca. 1.50 m diep) gelegen. Rondom het zwembad liggen tegels.

Naast het zwembad is er een overkapping van ca. 4.00 x 5.00 m waar de openhaard voor extra sfeer zorgt. Een heerlijke plek om na een verfrissende duik heerlijk te ontspannen. Vanuit deze plek heb je een prachtig overzicht over het zwembad en de tuin.

Het bijgebouw is opgetrokken van steen en omkleed met redceder planken. Het bijgebouw is verdeeld in twee delen. De voorste ruimte is ca. 4.00 x 6.00 m en wordt gebruikt als opbergruimte. In de achterste ruimte staat de technische apparatuur voor het zwembad opgesteld, zoals de warmtepomp voor de verwarming, het filter en de circulatiepomp. In deze ruimte is er ook een toilet.

Kenmerken
o Bouwjaar 1977 (gemoderniseerd 2009-2012-2022).
o De woning is in een prima staat.
o Hoogwaardige afwerking.
o De woning is goed geïsoleerd.
o Ramen zijn deels hout en kunststof.
o HR++ dubbelglas.
o Energielabel A.
o Op de woning liggen 41 zonnepanelen.
o De woonkamer is grotendeels voorzien van vloerverwarming.
o Er zijn 5 ruime slaapkamers.
o Luxe badkamer (2022).
o Betonnen verdiepingsvloer.
o Mogelijkheid kantoor, atelier, studio, werken aan huis.
o Eenvoudig aan te passen naar levensloopbestendige woning.
o De woning is aangesloten op glasvezel.
o Op de vitale plaatsen zijn camera’s aanwezig.
o Aanvaarding in overleg.

Ulicoten
Ulicoten ligt ten zuidoosten van het enclavedorp Baarle en heeft ongeveer 1.000 inwoners. Het dorp wordt omgeven door mooie bosgebieden zoals Den Rooy. De geborgenheid van een klein dorp, met een multifunctioneel gebouw genaamd ‘De Bremerpoort’ waar o.a. een basisschool en kinderopvang in is gevestigd, maar waar je ook terecht kan bij de geldautomaat. Verder heeft Ulicoten (sport-)verenigingen, restaurants en een kledingwinkel in het dorp zelf. Alle overige voorzieningen zijn in de nabije dorpen aanwezig. Brabantse steden zijn dichtbij, maar ook de Zuid-Hollandse stad Rotterdam en de Belgische stad Antwerpen zijn vlot bereikbaar. Naar de steden Tilburg en Breda zijn goede busverbindingen. In Ulicoten vind je rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Ulicoten!

Verkoopvoorwaarden

- Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

- Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

- Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 950.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Voorzieningen glasvezel kabel en zwembad

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp en houtkachel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel combi-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 292 m²
Perceeloppervlakte 1.212 m²
Inhoud 1.252 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 36 m²

Indeling

Aantal kamers 10
Aantal slaapkamers 5

Buitenruimte

Ligging vrij uitzicht

Bergruimte

Schuur/berging vrijstaand steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object