Aubadestraat 64

Nijmegen

Omschrijving

3-kamer appartement te koop aan de Aubadestraat 64 te Nijmegen. Dit leuke appartement ligt op de 1e woonlaag en heeft een fraai en vrij uitzicht op de groenstrook aan de voorzijde. Het balkon ligt gunstig op het zuid-westen en parkeren kan hier voor de deur!

Het appartement is onderdeel van een grotere Vereniging van Eigenaren die zeer actief is en bezig is om voldoende te reserveren voor het onderhoud van het gebouw. De woning ligt in de wijk Neerbosch die grotendeels gebouwd is in de jaren 60. Op loopafstand bevinden zich een basisschool en het winkelcentrum de Notenhout met diverse winkels. Het winkelcentrum gaat binnenkort gerenoveerd worden. Daarnaast ligt de woning gunstig ten opzichte van de uitvalswegen ( A-73 en A-50) en dichtbij het NS station Nijmegen Goffert.

Indeling. Begane grond: entree met centrale brievenbussen en intercom, vanuit hier is er toegang naar de bergingen in de kelder.

1e woonlaag: hal met meterkast, nette toiletruimte, dichte keuken met losse apparatuur en witgoedaansluiting, toegang tot het zonnige balkon met tevens een bergkast , nette douche met vaste wastafel, 2 slaapkamers en ruime woonkamer. De slaapkamers en woonkamer zijn voorzien van een laminaatvloer. . De grote slaapkamer heeft een vaste kast. Het appartement is grotendeels voorzien van dubbel glas.

Algemeen: het bouwjaar van deze woning is 1966, verwarming middels blokverwarming, voorzien van glasvezelaansluiting, de VvE bijdrage is ca. € 311,-- per maand dit is inclusief voorschot stookkosten ca. € 71,88 per maand.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 225.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Appartement
Soort Appartement Standaard
Type Appartement Portiekflat
Aantal woonlagen 1
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Energielabel D
Verwarming Gezamelijke verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 68 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object