€ 385.000,- k.k.

Asterstraat 9

Oud-Beijerland

Omschrijving

LET OP: HET OPEN HUIS VAN 1 APRIL IS BIJ DEZE WONING VANWEGE OMSTANDIGHEDEN GEANNULEERD

Geheel verbouwde 2-onder-1 kap woning met dakopbouw in de buurt van het gezellige centrum van Oud-Beijerland. Deze ruime woning is tot in de puntjes afgewerkt en zo te betrekken. De woning beschikt o.a. over een lichte woonkamer, ruime keuken, prachtige badkamer en 5 slaapkamers.

Het geheel heeft een inhoud van 404m3 en is gelegen op een perceel eigen grond van 157m2. In de directe omgeving vindt u sportcentrum De Boogerd, winkels, scholen en het openbaar vervoer. Tevens bent u binnen een kort tijdsbestek in het gezellige centrum van Oud-Beijerland met tal van winkels, restaurants en terrassen.

Indeling
Begane grond: Entree/hal met de meterkast, vaste kast, toilet en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de keuken en de woonkamer. De ruime woonkamer is heerlijk licht, mede door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning. De kamer is strak afgewerkt met gestucte wanden en plafond, mooie hoge plinten en een visgraat pvc vloer, welke over de gehele begane grond is gelegd.

De royale keuken met toegang tot de achtertuin is voorzien van veel kast- en werkruimte en uitgerust met een gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasmachine en koel-/vriescombinatie. Tevens is er plaats voor de wasmachine en de droger. Ook is er hier plaats voor een eethoek.

1e verdieping: Overloop met 3 slaapkamers en de badkamer. De 1e slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een zonnescherm. De afmeting van deze kamer is ca. 3.74m x 3.58m. De 2e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft een grootte van ca. 3.74m x 3.56m. Deze kamer is voorzien van een rolluik. De 3e slaapkamer ligt wederom aan de achterzijde en heeft toegang tot het balkon. De afmeting van deze kamer is ca. 2.65m x 2.15m.

De kamers zijn weer keurig afgewerkt en voorzien van vloerbedekking.

De badkamer (2021) is echt een plaatje; fraai tegelwerk, ruime douche, wastafelmeubel met dubbele waskommen, vaste kast, hangend toilet en een designradiator.

2e verdieping: Overloop met 2 slaapkamers. Door de dakopbouw is er een grote 2e verdieping ontstaan met 2 volwaardige slaapkamers. Op de overloop met dakraam. vindt u de opstelplaats van de cv-ketel en bergruimte achter de knieschotten.
De vloer op deze verdieping is afgewerkt met vloerbedekking.

Tuin: De voortuin is voorzien van sierbestrating, grind en fraai aangeplante borders. Aan de voorgevel is een zonnescherm aanwezig.

De achtertuin is afgewerkt met tegels, gras en enkele borders. Aan de achtergevel is een zonnescherm aanwezig. Achter in de tuin staat een dubbele stenen berging, welke is voorzien van elektra.



Algemeen
Bouwjaar 1962
Inhoud 404m³.
In 2021 zijn de vloeren vernieuwd, zijn de wanden gestuct en is de badkamer geplaatst. Tevens is al het schakelmateriaal en bijna alle bedrading van het huis vervangen.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbel glas (waarvan enkele met HR++ glas)
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi ( merk Remeha, bouwjaar 2011) Deze cv-combi levert ook het warme water in de woning.
Energielabel E
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 385.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak samengesteld dak
Keurmerken energie Prestatie Advies
Voorzieningen buitenzonwering, dakraam en rolluiken

Energie

Energielabel E
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2011 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 117 m²
Perceeloppervlakte 157 m²
Inhoud 404 m³

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 63 m² en is gelegen op het oosten

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object