€ 779.000,- k.k.

Amundsunstraat 5

Hulst

Omschrijving

Royale semi-bungalow met inpandige garage, afgewerkt met klasse materialen, voorzien van alle gemakken, zeeën van ruimte, keurig onderhouden tuin rondom met veel privacy en rustig gelegen aan een doodlopend en verkeersarm pleintje met extra veel openbaar parkeergelegenheid, rechts grenzend aan een waterpartij in de jonge woonwijk Grote Kreek.

Indeling
Entree aan de voorzijde van de woning. In de royale en lichte hal springt meteen de indrukwekkende trappartij en balustrade op de verdieping in het oog. Daarnaast ook de dubbele deur voorzien van glas richting de woonkamer. Aan de linkerzijde van de hal bevinden zich de meterkast, toiletruimte met hangtoilet en fonteintje en toegang tot de royale slaapkamer op de begane grond. De slaapkamer beschikt over een op maat gemaakte inloopkast achter de wand waar het bed tegenaan staat. Ensuite is een badkamer voorzien welke beschikt over een ligbad, ruime douche, wastafel met planchet en spiegel, designradiator en aparte toiletruimte met hangtoilet.

Via de eerder genoemde dubbele deuren komt men in de immense woonkamer van ruim 70 m2!! Leuk detail is de directe doorkijk richting de tuin via de grote glaspartij met loopdeur die toegang geeft tot een stuk overkapt terras. In de achtergevel zijn tevens nog openslaande tuindeuren voorzien ter hoogte van de zithoek. De sfeervolle gashaard vormt ook weer een eyecatcher in deze ruimte. De vloer in de hal, slaapkamer, woonkamer en keuken is uitgevoerd in Italiaanse natuursteen (Cerdomus) voorzien van vloerverwarming. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van radiatoren. Alle vensterbanken zijn uitgevoerd in travertin.

Ook weer via een dubbele deur komt men in de prachtige woonkeuken. Ook hier zijn in de achtergevel weer op openslaande tuindeuren voorzien. De keuken beschikt over een L-vormige opstelling met daarnaast een vrijstaand kastenblok met werkblad centraal in de keuken. Qua apparatuur zijn er een koelkast, vaatwasser, oven, magnetron, inductiekookplaat met daarboven een geïntegreerde afzuigkap. De werkbladen zijn uitgevoerd in composiet. In de keuken is voldoende ruimte om een gezellige eethoek te plaatsen. Aansluitend aan de keuken komt men in de bijkeuken met daarnaast een aparte voorraadkast. In de bijkeuken zijn de aansluitingen voor wasmachine en droger voorzien. Daarnaast zijn hier ook de Nefit cv-combiketel, (extra) boiler en verdeler van de vloerverwarming voorzien. Via de bijkeuken is de garage bereikbaar. Deze is aan de voorzijde voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur en in de achtergevel een loopdeur naar de tuin. De vloer in de bijkeuken en garage is uitgevoerd in niet absorberende, vochtwerende tegels.

Eerste verdieping
Op de verdieping ook weer zeeën van ruimte. De indrukwekkende overloop geeft toegang tot nagenoeg alle vertrekken. De grootste slaapkamer bevindt zich boven de woonkamer en beschikt over drie dakkapellen. Deze slaapkamer is van een dermate afmeting dat hier eventueel nog twee ruime slaapkamers kunnen worden verwezenlijkt. Daarnaast zijn er nog twee ruime slaapkamers die zich in het gedeelte van de dwarskap bevinden. Aan de voorzijde heeft de middelste kamer qua grootte een eigen balkon van ruim 8 m2. De “kleinste” slaapkamer (15,7 m2) bevindt zich aan de achterzijde naast de tweede badkamer. Deze is voorzien van een derde toilet, wastafel, ruime douche en wederom ook een ligbad. Als laatste is er in de kamer boven de garage een grote kleedkamer gerealiseerd met veel opbergruimte en ook weer op maat gemaakte kasten.

Tweede verdieping
Vanaf de overloop is via een vlizotrap de bergzolder bereikbaar. Hier is lekker veel opbergruimte en hangt de mechanische afzuiging die recent is vernieuwd.

Tuin
De tuin rondom de woning biedt veel privacy en is keurig aangelegd en onderhouden. Zo zijn er voor gedurende de dag verschillende zitjes gecreëerd voor zon of schaduw. De volledige tuin is omheind. bovendien is er linksachter op het perceel nog een tuinhuis geplaatst.

Bijzonderheden
De woning is rondom afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen zoals geïsoleerde, aluminium kozijnen met HR++ glas, ingebouwde rolluiken, geglazuurde dakpannen, zinken goten etc.. Ervaar de kwaliteit, ruimte en rust tijdens een bezichtiging.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 779.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Energielabel A

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 303 m²
Perceeloppervlakte 739 m²
Inhoud 1.235 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object