verkocht onder voorbehoud

Albastdijk 40

Roosendaal

Omschrijving

Ontdek deze charmante twee-onder-een-kapwoning, compleet met een handige oprit, bijkeuken, vier slaapkamers en een multifunctionele ruimte op de begane grond, een nette badkamer en een heerlijke achtertuin. Bovendien profiteer je ook van 11 zonnepanelen en beschikt de woning over energielabel B! Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Plan dan snel jouw bezichtiging in!

Entree
Parkeer de auto op de oprit of in de wijk en loop mee naar de voordeur. Welkom in de hal! In de hal heb je toegang tot de meterkast, het toilet, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. Zullen we een kijkje gaan nemen in de woonkamer?

Wonen & koken
Bij binnenkomst in de woonkamer valt je oog direct de open haard, deze zorgt ervoor dat je tijdens de wintermaanden heerlijk kan ontspannen op de bank met een goed boek! De L-vormige woonkamer biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een hoekbank en een fijne eethoek. Als we vanuit de woonkamer verder lopen bereiken we de half open keuken. Deze moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Laat dat kokkerellen maar beginnen! De eetkamer is ruim genoeg voor het plaatsen van een grote eettafel. Door de doorzichtige beglazing heb je echt een binnen-buiten gevoel. Via de woonkamer heb je ook toegang tot een multifunctionele ruimte, deze kan zowel dienen als slaapkamer of als werkruimte. Achter deze kamer bevindt zich de bijkeuken. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal bereiken we de overloop van de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Twee van de slaapkamers zijn ruim genoeg voor het plaatsen van een kingsize bed en een kast. Via de aan de achterzijde gelegen master bedroom heb je tevens toegang tot het dakterras. De derde slaapkamer is ideaal te gebruiken als bijvoorbeeld kinderkamer of walk-in-closet. Bovendien zijn drie van de slaapkamers voorzien van airconditioning. De nette badkamer is van alle gemakken voorzien met een ligbad, douchecabine en wastafel met wastafelmeubel. Via de vaste trap bereiken we de overloop van de tweede verdieping. Hier bevindt zich nog een royale slaapkamer en een berging. Kortom, aan ruimte geen gebrek!

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de openslaande deuren in de keuken, de bijkeuken of de achterom bereiken we de achtertuin. De tuin is voorzien van een betegeld terras waar je eenvoudig een eettafel kunt plaatsen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor het plaatsen van een loungeset. De stenen berging is groot genoeg voor het plaatsen van fietsen en tuinmeubelen.

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte 160 m2 * Bouwjaar 1975 * Open haard * Moderne keuken * Bijkeuken * Vier slaapkamers * airconditioning * Dakterras * 11 Zonnepanelen * Energielabel B *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 439.500,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Voorzieningen glasvezel kabel en airconditioning

Energie

Energielabel B
Verwarming c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2007 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 160 m²
Perceeloppervlakte 300 m²
Inhoud 608 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 12 m²

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging aangebouwd steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object