verkocht onder voorbehoud

A.J. Krophollerstraat 28

Amsterdam

Omschrijving

**English text below**

**Bezichtigingen online in te plannen via de website van De Makelaars van Amsterdam**

Heerlijk wonen in een geliefde, (kind-)vriendelijke buurt, met groen en ruimte van de Sloterplas om de hoek!

Deze ruime, aantrekkelijke TUSSENWONING met VOOR- en ACHTERTUIN ligt in een geliefde en kindvriendelijke buurt Noorderhof. Aan het einde van de straat loop je zo het langs de haven naar het uitgestrekte Sloterstrand, de Natureluur en wandelpaden rondom Sloterplas om eindeloos te genieten van de ruimte en de natuur. De woning is in 2021 uitgebouwd met een zeer hoge kwaliteit gebouwde en ingerichte DAKOPBOUW en DAKTERRAS. Deze is voorzien van 8 zonnepanelen, triple-glas, vloerverwarming en gebouwd met duurzame en biobased materialen. Het gehele bestaande dak is extra geïsoleerd.
De woning is perfect onderhouden en een echt familiehuis. Je kunt hier met dank aan de goede staat direct intrekken! De ruimtes in de woning zijn royaal; er is een gezellige woonkamer, een open woonkeuken, 3 (slaap)kamers, een lichte badkamer, grote berging (of walk-in closet) en 1 heerlijke werkruimte/ studio (of slaapkamer) op de bovenste verdieping. De tweede verdieping heeft toegang tot een fantastisch dakterras en groen sedum dak aan de voorzijde.
De achterzijde van de woning ligt op het oosten, met ochtendzon aan de ontbijttafel en zon tot zeker 18:00u in het puntje van de achtertuin en vanaf 14:00u in de voortuin. In de zomer blijft het aangenaam koel door de zonneschermen en -screens, en doordat de zon dan haaks op het huis staat op het heetst van de dag.

TUIN:
De fraaie diepe achtertuin met veel zonuren heeft een voor- en achter betegeld terras, gazon en diverse volwassen groenblijvende plantenborders met struiken en appelboom en groene tuin-afscheidingen met buren. De achtertuin heeft veel privacy, maar grenst aan en gezamenlijk schelpenpad, dat is afgesloten door een afsluitbare toegangspoort. Met de fiets is de achtertuin dus over het schelpenpad te bereiken. De tuin heeft een houten berging, met een recent vernieuwd dak.

BUURT & LIGGING:
De buurt Noorderhof en de omgeving zijn zeer aantrekkelijk; de A.J. Krophollerstraat is rustig (alleen bestemmingsverkeer) en dichtbij alle dagelijkse voorzieningen en faciliteiten. Het Sloterpark, Sloterstrand, Natuurspeeltuin Natureluur, diverse speeltuinen en voetbalveldjes zijn op loopafstand in de buurt. Fijne horeca en divers winkelaanbod (Plein ’40-’45 of Mercatorplein) zijn om de hoek. Ook het Sloterparkbad (zwembad), sportvelden, openbaar vervoer-voorzieningen (trams, bussen en metro) zijn vlakbij en station Lelylaan en Sloterdijk liggen op fietsafstand. Ook de uitvalswegen A10, A5 en N200 zijn nabij gelegen.
Het Noorderhof is een sociaal-actieve, gezellige buurt voor jong en oud: zo is er een jaarlijkse zomer-BBQ op het Schelpenpad, kerstborrel, nieuwjaarsduik, buurtcamping bij Natureluur. Kortom: een warm bad waar je je snel thuis zult voelen!

INDELING - Begane grond:
De voordeur is via een voortuin met tuinhek te betreden, van waaruit je binnenkomt in een hal met toegang tot ruim toilet en de woonkamer.
In de ruime door-zon woonkamer tref je een lichte gelakte houten vloer (met vloerverwarming), gestucte gladde wanden, en veel natuurlijk daglicht inval. Een prettige verhouding tussen zithoek en de open keuken met eettafel.
De leefkeuken is voorzien van een inbouw oven, een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een grote dubbele koel- vrieskast. De keuken is ruim en licht met veel ruimte om gezellig te dineren aan een grote eettafel. Dubbele openslaande deuren maken een hele fijne connectie met de groene achtertuin.

Eerste verdieping
Middels een vaste trap op de begane grond betreed je een zeer ruime overloop op de eerste verdieping. Onder deze trap bevindt zich en trapkast. De gehele eerste verdieping is voorzien van doorlopend laminaatvloer. De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, een grote bergruimte (of walk-in closet), een wasmachine & droger ruimte, een badkamer en de trap naar de tweede verdieping.

Deze badkamer is 6 jaar geleden volledig vernieuwd, net als de toilet beneden. Met veel licht en ochtendzon door het raam aan de achtertuin-zijde, grijze (MOSA-) tegelvloer in combinatie met witte afwisselend glanzende en matte wandtegels oogt de badkamer ruim en licht. Een zwevend toilet, dubbele wastafel met lades, supergave ronde spiegel en karakteristieke wandlampjes bieden veel ruimte en sfeer. De glazen douchecabine is onderhoudsvriendelijk en strak. Er is, naast vloerverwarming, een handdoek-radiator.

Er zijn twee gelijkwaardige slaapkamers aan de voorzijde van het huis en een grote slaapkamer aan de achterzijde van het huis. Iedere slaapkamer heeft draai-kiep ramen en er zijn nieuwe opmaat gemaakte horren voor alle ruimtes. De wasmachine en droger staan nu in een eigen ruimte naast de badkamer. Er is een tweede aansluiting gemaakt op de tweede verdieping, waardoor een eventuele warmtepomp gemakkelijk in deze huidige wasruimte te plaatsen is. Een grote berging biedt veel opbergruimte (uniek en handig!), maar hier kan ook een ruime inloopkast van gemaakt worden.

Tweede verdieping
Wat deze woning echt uniek maakt, is de recent (najaar 2021) gemaakte studio op de tweede verdieping. Door een slim ontwerp van een vaste houten kastenwand met grote schuifpanelen is de ruimte optimaal benut; de schuifpanelen verbergen de trap en een ruimte met vintage wastafelmeubel en bergruimte/ ruimte voor wasmachine & droger. Visueel loopt het met hout afgewerkte plafond door in deze kastenwand; een zeer fraaie en sfeervolle onderscheidende ruimte is gecreëerd.
Nu wordt de ruimte gebruikt als werkruimte/studio, maar hier kan met gemak een slaapkamer van gemaakt worden (met tv en data aansluitingen reeds in de kastenwand). Ook hier is vloerverwarming onder de lichtgrijze linoleum vloer. Twee grote identieke raampartijen zorgen voor veel uitzicht. Er is zonnewering en zonnescreen. Maar omdat deze dakopbouw gerealiseerd is op een duurzame wijze met veel kwaliteit, is hier in ieder seizoen een perfect aangenaam binnenklimaat en temperatuur: zo zijn de wanden damp-open gebouwd, is het volledige dak extra geïsoleerd, is er triple glas met warmtewerend laag en zijn er 8 zonnepanelen (mei 2022).

Het ruime en zonnige dakterras is voorzien van grijze keramische tuintegels, met rondom plantenbakken, waardoor je in de zomer omsloten bent door bloeiende bloemen en planten. Er is een bewateringssysteem op de tuinkraan aan te sluiten. Ook hier is een regenton. Aan de voorzijde is een onderhoudsvriendelijk sedum dak. Het is hier echt genieten van zon, uitzicht en rust.


Bijzonderheden :

-Bouwjaar 1999.
-Goed geïsoleerde, duurzame dakopbouw (2021) met vloerverwarming
-Woonoppervlakte circa 125 m²
-8 Zonnepanelen voor opwekken van stroom (juni 2022), nieuwe meterkast (2022)
-Verwarming begane grond en tweede verdieping: vloerverwarming, eerste verdieping wandradiatoren
-CV Intergas Combi (2016)
-Groene voor- en achtertuin met houten schuur: veel privacy
-Achterom door gezamenlijk (afgesloten) schelpenpad
-Erfpacht: afgekocht tot 2047
-Aanbieding met overstappen naar jaarlijks canon met gunstige voorwaarden.
-Energielabel: A

Energiegebruik:
-Gas 2022 (jaar): 681 m3
-Stroom 2022 (jaar): 2223 kWh
-Teruglevering van zonnepanelen (sinds juni 2022= half jaar): 1289 kWh
-Nettoverbruik 2022 (jaar): 934 kWh

Lovely living in a popular, (child)friendly neighbourhood, with greenery and space of the Sloterplas around the corner!

This spacious, attractive semi-detached house with front and back garden is located in a popular and child-friendly neighbourhood Noorderhof. At the end of the street you walk along the harbour to the extensive Sloterstrand, the Natureluur and walking paths around Sloterplas to endlessly enjoy the space and nature. The house has been extended in 2021 with a very high quality built and furnished roof top building and roof terrace. It is equipped with 8 solar panels, triple-glass, underfloor heating and built with sustainable and bio-based materials. The entire existing roof has been additionally insulated.

The house is perfectly maintained and a real family home. You can move in here immediately thanks to its good condition! The spaces in the house are generous; there is a cosy living room, an open-plan kitchen, 3 (bed) rooms, a bright bathroom, large storage room (or walk-in closet) and 1 lovely workspace/studio (or bedroom) on the top floor. The second floor has access to a fantastic roof terrace and green sedum roof at the front.

The back of the house faces east, with morning sun at the breakfast table and sun until at least 18:00 in the tip of the back garden and from 14:00 in the front garden. In summer, it remains pleasantly cool thanks to the awnings and screens, and because the sun is then perpendicular to the house at the hottest part of the day.

Specifics :

Built in 1999.
Well-insulated, durable roof structure (2021) with underfloor heating
Living area approximately 125 m²
8 Solar panels for power generation (June 2022), new meter cupboard (2022)
Heating first floor and second floor: underfloor heating, second floor wall radiators
Central heating Intergas Combi (2016)
Green front and backyard with wooden shed: lots of privacy
Back by shared (closed) shell path
Ground lease: bought off until 2047
Offer with change to annual canon with favorable conditions.
energy label: A

Energy consumption:
Gas 2022 (year): 681 m3
Electricity 2022 (year): 2223 kWh
Feed-in from solar panels (since June 2022= half year): 1289 kWh
Net consumption 2022 (year): 934 kWh
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 800.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit luxe
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming wonen
Dak plat dak
Voorzieningen mechanische ventilatie, buitenzonwering en glasvezel kabel

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel Intergas Combi HRE 28/24A 2016 geïnstalleerd

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 124 m²
Perceeloppervlakte 135 m²
Inhoud 408 m³

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging aan water, aan park, aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, aan vaarwater en in bosrijke omgeving
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 61 m²

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object