verkocht onder voorbehoud

Aelbrechtskade 86C

Rotterdam

Omschrijving

** Inschrijfprocedure: Middels een inschrijving zal besloten worden met welke partij een overeenstemming bereikt wordt. Mocht je een bod willen uitbrengen, kan je dit doen tot donderdag 21 maart 2024 13:00 uur. Het recht van gunning is voorbehouden aan verkoper. **

Wat een prachtig panorama! Deze heerlijke plek is perfect om van het stadsleven te genieten terwijl je ook de rust van de omgeving ervaart. Het uitstekende onderhoud, de verzorgde badkamer en keuken, samen met twee slaapkamers, bieden optimaal woongenot. Binnen slechts 8 minuten fietsen bevind je je in het hart van het centrum, waar alle voorzieningen van Rotterdam binnen handbereik zijn. Ideaal, vind je niet?
Het Nieuwe Westen heeft een bijzondere mix van wonen met grootstedelijke allure én typische volksbuurten. De buurt is een echte stadswijk met mooie singels, interessante winkelstraten en ruime pleinen. Dit maakt het Nieuwe Westen divers en erg leuk wonen! De Vierambachtsstraat en de Nieuwe Binnenweg zijn de belangrijkste winkelstraten en is er voor ieder wat wils op het gebied van horeca en fashion. Snel boodschappen doen? Geen probleem. Diverse supermarkten, avondwinkels en toko’s liggen in de directe omgeving. Daarnaast is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de binnenstad, het openbaar vervoer en de uitvalswegen (A13/A20). Behoefte aan een groen uitstapje en ontspanning? Bezoek het Roel Langerakpark, het Vroesenpark of neem een kijkje bij één van de vele musea die de stad rijk is. Altijd leuk! Voor kinderen zijn er diverse speeltuinen in het Heemraadspark en bereik je binnen no time Diergaarde Blijdorp. Verdere voorzieningen zoals sportverenigingen en scholen zijn in de buurt te vinden. Er valt hier ontzettend veel te ontdekken!

Indeling
Begane grond
Bellentableau aan de buitenzijde. Binnenkomst in de gedeelde entree waar de postvakken te vinden zijn. Ook vind je hier de toegang tot de eigen inpandige schuur / fietsenberging. Middels de trap of de lift is het appartement te bereiken.

Derde verdieping
Via de L-vormige hal kom je in de royale en vooral moderne living met een keurige laminaatvloer. De grote raampartijen zorgen hier voor heerlijk veel licht. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de woonkamer onwijs ruimtelijk oogt. Hoe fijn is dat? Het leefgedeelte beschikt over een keurig afgewerkte open keuken (2016) die is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, combi oven-magnetron (Bosch, 2024), vaatwasser (Miele, 2024) en een afzuigkap. Het houten aanrechtblad zorgt hier voor een frisse uitstraling! Naast de keuken is direct het riante balkon (7,5 m2) op het zuidwesten te vinden. Het perfecte vrije uitzicht over het water zorgt ervoor dat dit de ideale plek is om aangenaam te relaxen terwijl er af en toe een boot voorbij vaart.
Het appartement beschikt over twee slaapkamers. Slaapkamer I (ca. 8 m2 ) aan de voorzijde van de woning is ook goed te gebruiken als kleedkamer of werkkamer. Slaapkamer II (ca. 13 m2) aan de achterzijde heeft genoeg ruimte voor een groot bed en een kastenwand!
Terugkomend in de hal bevindt zich daar de keurige, recent vernieuwde badkamer. De wanden zijn strak betegeld en voorzien van een douche en wastafelmeubel met hoge opbergkast. Niks meer aan doen dus! Ook het separate toilet met fonteintje beschikt over dezelfde look. Hiernaast is de inpandige berging gesitueerd met een wasmachine-aansluiting en de cv-opstelling. Tevens is de meterkast vanuit de entree te bereiken.

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar 2000
• Woonoppervlakte circa 67 m2
• Inhoud circa 203 m3
• Inpandige eigen schuur / fietsenberging
• Gelegen op blooteigendom
• Beschermd stadsgezicht
• Recente badkamer en separaat toilet (2018)
• Keuken (2016) met gloednieuwe combi oven-magnetron en vaatwasser
• Verwarming en warmwater middels cv-ketel met Google Nest thermostaat
• Bevindt zich in beschermd stads-of dorpsgezicht
• Energielabel B
• Volledig voorzien van dubbele beglazing
• In de koopovereenkomst wordt een niet bewoners-clausule opgenomen
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaren; bijdrage circa € 135,56 per maand
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen. Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement tussenverdieping
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Bijzonderheden beschermd stads- of dorpsgezicht
Voorzieningen lift

Energie

Energielabel B
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 67 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging aan water en in woonwijk

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging inpandig

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object