€ 485.000,- k.k.

Admiraal De Ruijterweg 437 1

Amsterdam

Omschrijving

Heerlijk ruim en licht appartement van 72m2 met twee slaapkamers in een extra diep balkon op het zonnige westen, gelegen in het gewilde Bos en Lommer. De woning heeft een prachtige ensuite woonkamer met woonkeuken, met hoge plafonds en authentieke details.

INDELING
Middels het gemeenschappelijk trappenhuis, bereik je de entree op de eerste verdieping. Bij binnenkomst stap je binnen in de centrale ha welke toegang geeft tot alle vertrekken in de woning. Aan de voorzijde van de woning tref je de royale living, voorzien van erker en originele schouw, de grote raampartijen zorgen hier voor zeer veel daglicht toetreding en een prachtig uitzicht over de Admiraal de Ruijterweg. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime eetkamer met moderne keuken welke is geplaatst in 2019. De keuken, uitgevoerd in mat zwart, is voorzien van de diverse inbouwapparatuur als een vaatwasser, combi-oven, koel-vriescombinatie en afzuigkap. De openslaande deuren aan de achterzijde geven toegang tot het extra diep balkon op het zonnige westen, waar je tot in de late uurtjes kunt genieten van de zon.

De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde de woning en is ruim bemeten met meer dan 12m2, vanuit hier geven twee openslaande deuren toegang tot het balkon aan de voorzijde. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en biedt voldoende ruimte voor tweepersoonsbed en garderobekast. Naast deze slaapkamer tref je de royale badkamer welke smaakvol is betegeld en voorzien van een ligbad, inloopdouche en wastafel. Tevens is hier ruimte en aansluiting voor een wasmachine en droger. Naast de badkamer tref je het separaat toilet.

ERFPACHT
De woning is gelegen op erfpacht grond van de Gemeente Amsterdam. De canon is reeds vooruitbetaald tot 1-8-2099. Hiernaast is er een aanvraag gedaan door verkoper voor de overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden.

OMGEVING
Aan de geliefde Admiraal de Ruijterweg vind je deze heerlijke bovenwoning. Het appartement is gelegen in het populaire stadsdeel "Bos en Lommer" in Amsterdam-West, een buurt die vooral in de laatste jaren sterk in populariteit is toegenomen. Dit brengt ook met zich mee dat er veel faciliteiten zijn bijgekomen. Zo kun je voor de dagelijkse boodschappen terecht op de Bos en lommerweg en de Jan Evertsenstraat. Ook beschikt de buurt over veel leuke vernieuwende horecaconcepten zoals Local Hero, Abbey en Spaghetteria. Ben je op zoek naar wat inspanning of ontspanning? Dan kun je terecht bij het mooie Erasmuspark gelegen op een steenworp afstand van de woning. Een groot bijkomend voordeel is de gunstige ligging op korte afstand van de gezellige Jordaan, deze ligt op slechts 10 minuten fietsen. De toegangsweg naar de ring A10 ligt eveneens op korte afstand en de openbaar vervoer verbindingen zijn zeer goed te noemen. Kortom een hele fijne plek om te wonen!

BIJZONDERHEDEN
- 72m2 woonoppervlak ( NEN 2580 ingemeten )
- Voorzien van 2 slaapkamers
- Heerlijk ruim balkon op het zonnige westen
- Erfpacht afgekocht tot 2099! Aanvraag overstap gedaan.
- Voorzien van dubbelglas
- Keuken uit 2019
- Professionele VVE beheerder met MJOP
- Oplevering in overleg .
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 485.000,- k.k.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement bovenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 1
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak
Voorzieningen tv kabel

Energie

Energielabel D
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel cv-ketel van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 72 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object