verkocht onder voorbehoud

Abel Tasmanstraat 5

Amersfoort

Omschrijving

NIEUW bij Voorbach Makelaardij: luxe turn-key woning in hartje Amersfoort, de stad die onder huizenzoekers in het hele land dagelijks aan populariteit wint. De woning is in perfecte conditie gebracht en heeft met de VT-wonen look, chique woonkeuken, vloerverwarming op de begane grond en trendy vloer alles wat de koper vandaag de dag te wensen heeft. Kopers verdringen zich bij dit type woning gezien de ruimte, het afwerkingsniveau en de schaarsheid!

De begane grond is een absolute eye-catcher die zich kenmerkt zich door comfort en luxe. Zo beschikt de trendy woonkamer over een luxe vloer met vloerverwarming en pracht woonkeuken met exclusieve apparatuur. De wanden zijn volledig gestuukt. De uitbouw zorgt voor extra ruimte en wooncomfort, een unicum in de buurt. De hal en het toilet vind u aansluitend aan de woonkamer. De zonnige tuin op het zuiden vergroot het woongenot aanzienlijk. De tuin beschikt tevens over een heerlijke veranda. Zo kunt u op alle manieren van uw rust genieten!

Op de 1ste verdieping bevinden zich de 3 ruime (slaap-/werk)kamers en heerlijke badkamer (2022). Ook hier springt de afwerking van de woning springt in het oog. Op de 2de verdieping is er de mogelijkheid tot een dakopbouw en dakkapel om nog meer ruimte en kamers te creeren. De verkoper biedt hier tevens een combi deal voor aan: de verbouwing van de zolder kan in de deal betrokken worden. Perfect voor stelletjes, starters en doorstromers, zeker om in de financiering mee te nemen!

Zoekt u een perfect afgewerkte eengezinswoning met een heerlijke ligging centraal in Nederland? Die u direct kan betrekken? Neem dan volledig vrijblijvend een kijkje bij deze topper in het portefeuille van Voorbach Makelaardij! Wij verwelkomen u graag!

De aanbevelingen van Voorbach Makelaardij
• Woonoppervlak ca. 89 m²+ 12 m² overige inpandige ruimte voor de extra te creeren woonverdieping op zolder
• Toplocatie in een karakteristieke straat, hartje binnenstad Amersfoort
• Tuin mét een veranda op het zuiden
• Luxe keuken, badkamer en toiletruimte
• In 2019 - 2022 geheel verbouwd en gemoderniseerd

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 450.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit luxe
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Voorzieningen tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte cv-ketel uit 2019, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 89 m²
Perceeloppervlakte 138 m²
Inhoud 330 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 18 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging in centrum, in woonwijk en beschutte ligging
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 48 m² en is gelegen op het zuidwesten

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging aangebouwd steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object