Aaltje Noordewierstraat 123

Hengelo

Omschrijving

Gelegen op werkelijk een prachtig plekje in de geliefde wijk "Hasseler Es" deze geheel gemoderniseerde en instapklare tussenwoning. Met een speelvoorziening letterlijk voor de deur, een basisschool en meerdere wijkvoorzieningen op loopafstand gecombineerd met 4 slaapkamers is dit de ideale eengezinswoning!

De woning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers, parkeergelegenheid op eigen terrein aan de voorzijde en een heerlijke zonnige tuin op het Zuidwesten met overkapping en vrijstaande schuur.

De wijk "Hasseler Es" is als gewild en kindvriendelijk te bestempelen. Diverse primaire en secundaire voorzieningen, maar ook het buitengebied en uitvalswegen, zijn op de korte afstand van de woning gelegen.

De indeling van deze woning is als volgt:
Begane grond
Entree, hal, toegang tot de heerlijk lichte living voorzien van een fraaie laminaatvloer. Vanuit de woonkamer heb je een fijn uitzicht over de aan de voorzijde gelegen groenstrook.

De half open keuken en eetkamer bevinden zich aan de achterzijde en worden middels de trapopgang gescheiden van de woonkamer. De moderne keuken beschikt over inbouwapparatuur, waaronder een fornuis, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koel-vriescombinatie en een vaatwasser.

Vanuit de keuken toegang tot het achterportaal, alwaar het toilet met fontein zijn gesitueerd. Vanuit het portaal middels een achterdeur toegang tot de fraai aangelegde en onderhoudsvrije achtertuin.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. 1 van de slaapkamers is voorzien van een vaste kast. De badkamer beschikt over een ligbad met douche, wastafel, 2e toilet en designradiator.
Op de overloop is een ruime vaste kast met schuifdeuren aanwezig en in 2019 zijn er kunststofkozijnen geplaatst.

Tweede verdieping
Middels vaste trap te bereiken praktisch ingedeelde tweede verdieping alwaar de 4e slaapkamer is gesitueerd. Deze slaapkamer is voorzien van een dakraam. Op de ruime overloop is de wasmachineopstelling en ook aan deze zijde is veel lichtinval gecreƫerd door een dakraam. Tevens is, middels een luik te bereiken, vliering aanwezig voor extra opbergruimte.

Buiten
Aan de voorzijde van de woning is parkeergelegenheid voor 1 auto op eigen grond aanwezig. Daarnaast is er voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

De fraai aangelegde en zonnige achtertuin op het Zuidwesten is voorzien van fraaie borders en er is voldoende ruimte voor een fijne lounge hoek. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich de vrijstaande stenen schuur met naastgelegen overkapping. Via de poort aan de achterzijde kun je de tuin middels het achtergelegen pad bereiken.

Bijzonderheden
- bouwjaar 1980;
- woonoppervlakte ca. 123 m2;
- perceelgrootte ca. 139 m2;
- inhoud ca. 417 m3;
- prachtige vrije ligging met groenvoorziening aan de voorzijde;
- parkeergelegenheid op eigen terrein voor 1 auto;
- zonnige en fraai aangelegde tuin gelegen op het zuidwesten;
- maar liefst 4 slaapkamers;
- CV-ketel Nefit (2019, eigendom);
- aanvaarding in overleg;
- in de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.

Deze presentatie, alsook onze uitingen op o.a. social media, zijn informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 250.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Tussenwoning
Aantal woonlagen 4
Bouwvorm bestaande bouw
Dak Zadeldak

Energie

Energielabel C
Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 123 m²
Perceeloppervlakte 139 m²
Inhoud 417 m³

Indeling

Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 50 m²

Bergruimte

Garage parkeerplek

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object