Welkom bij Roxxle Leads

Vanaf nu kunt u al uw leads, zoals bezichtigers, invoeren in het leadmanagementsysteem van Roxxle. Het is dan goed te weten dat al uw data & content vallen onder de 5 Garanties van Roxxle.

Alle berichten, communicatie en eventuele aanvragen met en van de lead wordt door Roxxle namens uw kantoor verzorgd, met de bedoeling om van de lead uiteindelijk een klant voor uw kantoor te maken.

Een voorbeeld: stel u voert wekelijks 10 bezichtigers in die Roxxle Leads namens u in de toekomst blijft informeren met relevante content. Uw kantoor blijft dus telkens onder de aandacht bij die leads. Uw eigen Roxxle Leads database kan dan in een jaar zomaar uitgroeien tot 500 relevante leads, waar vele klanten uit kunnen komen.

Alleen makelaars die samenwerken met Roxxle kunnen gebruik maken van dit unieke en kostenloze leadmanagementsysteem. Daarom staat de Roxxle Lead App ook niet in de appstores, maar kunt u hem exclusief plaatsen op uw telefoon; daarmee heeft u tevens een directe koppeling met uw Roxxle Dashboard.

En zo krijgt u de Roxxle Leads App op het scherm van uw telefoon:

  1. Klik hieronder op het Roxxle Leads App-icoon of ga met uw mobiel naar leads.roxxle.nl
  2. Op uw telefoon verschijnt onderaan "Add to homescreen" en volg de instructies om de App aan het beginscherm toe te voegen
  3. Op uw telefoon staat nu de App: Roxxle Leads
  4. Uw kunt nu inloggen met uw inloggegevens. Indien u uw wachtwoord bent vergeten kunt u deze opnieuw opvragen.

NB Indien u met meerdere makelaars binnen een kantoor werkt, kunt u uiteraard met meerdere medewerkers tegelijkertijd gebruik van Roxxle Leads.