€ 925.000,- k.k.

Vlaamse Gaailaan 25

Almere

Omschrijving

Groots landelijk wonen: Vlaamse Gaailaan, Almere Hout

Op één van de mooiste plekjes van Almere vindt u deze exclusieve, vrijstaande villa verborgen in de bossen van Almere. Bent u op zoek naar een vrijstaande villa met absolute privacy en gelegen in het groen? Dan biedt deze villa alles wat u zoekt.
Met de fraai aangelegde 27-holes golfbaan, Almeerderhout om de hoek, de stadsboerderij De Kemphaan en het vele groen om u heen, geniet u ieder moment dat u thuis bent.

De villa ligt op het einde van de laan in de villawijk. Door de huidige eigenaren is destijds een vleugel aangebouwd.

Aan de achterzijde bevindt zich een grote, besloten tuin met een verwarmd zwembad, terras van marmer met separaat zitgedeelte met overkapping. Bijzonder is dat de living harmonica buitendeuren heeft welke u in de zomer geheel open kunt zetten. Woongedeelte en tuin creëert u zo tot een sereen geheel.

De tuin is fraai aangelegd met een variëteit aan bomen en struiken. De tuin is geheel omringd door groen en waarborgt daardoor een optimale privacy. De achterzijde van de tuin herbergt nog een additioneel stuk grond waar een tuinhuis is gestald.

Hoe ziet de villa eruit?

Begane grond:
U parkeert uw auto’s op het eigen terrein aan de voorzijde van de woning. Vervolgens treedt u de villa binnen via de “ verborgen” voordeur welke leidt naar de royale ontvangsthal met openslaande, glazen deuren. Vanuit de entreehal heeft u toegang tot de trapopgang, de inpandige berging, de woonkamer en de grote woonkeuken.

Aan de linkerzijde bevindt zich de grote L-vormige woonkeuken met een kookeiland. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur: een vaatwasser, een koelkast, een oven/magnetron, een inductiekookplaat (3 fasen) met een afzuigkap. Het werkblad van de keuken is van graniet.

Naast de keuken is volop ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel; de ruimte is deels afgescheiden met een op maat gemaakte divider/greeploze opbergkast.

Vanuit het keukengedeelte loopt u naar het uitgebouwde middendeel van de villa. Dit geeft u toegang tot de riante living en de tuin. De woonkamer is bijzonder van architectuur en zo ontworpen dat u een optimaal zicht heeft op de tuin. Met ‘harmonica deuren’ kunt u ervoor kiezen om op mooie, warme dagen deze deuren open te zetten. In het verlengde van de living is een recreatieruimte gecreëerd waar nu een 8-foot pooltafel staat opgesteld.

In de living staat een luxe open haard type Harrie Leenders, voor de gezellige sfeerdagen tijdens de herfst- en winter. In de muren verwerkt is een Harman Kardon 5.1. geluidssysteem met hd- geluidsboxen voor optimaal geluidweergave van uw muziek of bij het kijken van een film. Net als in de woonkeuken bevindt zich ook hier handgemaakte, greeploze opbergkasten. De vloeren zijn voorzien van twee soorten graniet Baltic Brown en een lichtere variant.

Eerste etage:
Vanuit de entree gaat u via de open trap naar de eerste etage. Vanuit de overloop heeft u toegang tot twee slaapkamers, een uitgebouwde badkamer en een open gedeelte dat u een fraai uitkijk geeft op het vele groen in de tuin.

De 'master bedroom' heeft op maat gemaakte kledingkasten. De vloer is voorzien van notenhout. De ramen zijn voorzien van horren.

De badkamer is meer dan riant en luxe te noemen. Naast een luxe zwevend toilet is de vloer en een deel van de muur (speciaal voor de handdoeken) verwarmd. Aan de linkerzijde staat een op maat gemaakte Cleopatra stoomcabine met wifi / radio integratie. Aan de andere zijde bevindt zich een fraai wastafelmeubel met chique verlichting.

Op de overloop bevindt zich een aparte ruimte waarin zich de CV-ketel Topline Nefit 2014 bevindt. Op het dak bevindt zich een zonnepanelen installatie (Suntech,2013) 29 zonnepanelen.


Wat maakt de villa Vlaamse Gaailaan 25 zo bijzonder?

- Moderne villa in het exclusieve, groene deel van Almere, Almere Hout
- Een woonoppervlak van 265m2 met een perceelgrootte van 1331 m2 (in totaal 2 kavels)
- Prachtige tuin met verwarmd zwembad
- Privacy door de ligging
- Grote, tuingerichte living met sfeervolle haard
- Zonnepanelen installatie
- Parkeren op eigen terrein
- 27 holes-golfbaan Almeerderhout bevindt zich om de hoek
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 925.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis villa
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 2
Kwaliteit luxe
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak
Keurmerken energie Prestatie Advies
Voorzieningen mechanische ventilatie, alarminstallatie en zwembad

Energie

Verwarming c.v.-ketel, open haard en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel Nefit Topline

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 268 m²
Perceeloppervlakte 1.331 m²
Inhoud 867 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging in woonwijk, beschutte ligging en in bosrijke omgeving
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 640 m² en is gelegen op het noorden

Bergruimte

Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object