€ 339.500,- k.k.

Philips van Almondestraat 30

HELLEVOETSLUIS

Omschrijving



Rustig gelegen en goed onderhouden twee-onder-één kap woning met eigen oprit, garage, ruime woonkamer en een royale zonnige tuin op het zuidwesten. Woning is gelegen in de geliefde woonwijk Den Bonsen Hoek, op loopafstand van de basisschool, buurtwinkelcentrum, sportfaciliteiten en winkelcentrum de Struytse Hoeck.



Indeling:



Begane grond:

Via de oprit naar de garage bereikt u de voordeur. Entree, hal met meterkast, toiletruimte voorzien van hangend closet en fontein, trapopgang en toegang tot woonkamer. Royale en lichte woonkamer met schuifpui aan de achterzijde die toegang geeft tot de fraai aangelegde zonnige achtertuin. De half open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken in L-opstelling is voorzien van een koel-vrieskast, combi-oven, inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een composiet werkblad. Ruime voorraadkast. Beneden etage is voorzien van een mooie houten vloer.



1ste verdieping:

Overloop met vaste kast. Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamers 2 en 3 zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douchecabine, 2de toilet en een wastafelmeubel. 1ste verdieping is voorzien van een laminaat vloer.



2de verdieping:

Middels vaste trap bereikbare zolderverdieping. Slaapkamer 4 en de opstelplaats van de wasmachine, droger, mechanische ventilatie unit en CV opstelling Remeha 2019.



Tuin:

- zonnige brede achtertuin op het zuidwesten.





Bijzonderheden:



- eigen grond 203 m2

- CV ketel Remeha tzerra 2019

- bouwjaar woning 1991

- hardhouten kozijnen met dubbel glas

- volledig geïsoleerd, energielabel C

- oplevering in overleg



DISCLAIMER

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.



De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.



De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 339.500,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming wonen
Dak dwarskap
Voorzieningen buitenzonwering, dakraam, mechanische ventilatie en schuifpui

Energie

Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2019 van Remeha tzerra ace, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 106 m²
Perceeloppervlakte 203 m²
Inhoud 406 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 22 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 103 m² en is gelegen op het zuidwesten

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen parkeerplaats
Parkeergelegenheid openbaar parkeren

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object