€ 1.795,- p/m

Monethof 8

Hoorn

Omschrijving

TOP WONING! Deze zeer nette en riante vrijstaande woning met garage en 5 slaapkamers met een aparte werkkamer als extra kamer word per dec 2016 te huur aangeboden. De woning ligt in een leuke woonwijk in Hoorn en nabij supermarkt, school, openbaar vervoer en park. Het IJselmeer, centrum, treinstation is op fietsafstand. Bij de woning heeft u 2 parkeerplaatsen en een heerlijke beschutte grote tuin.

Indeling:

Bgg. entree met toegang tot de volgende etage, garage, wasruimte en separate toilet geeft u tevens toegang tot de zeer ruime L-vormige woonkamer. Welke voorzien is van een heerlijke ruime tv en zit gedeelte en een grote eettafel. Door de vele ramen is de lichtinval erg goed. De open keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur is net geplaatst en helemaal van deze tijd. De keuken is goed ingedeeld en in U-vorm opgezet, waardoor er genoeg ruimte is. Tevens heeft u een extra zitje bij de keuken wat ontbijten met krant nog aangenamer maakt. Aan de achterzijde van de woning treft u een extra grote kamer. Deze is naar eigen idee in te richten, maar functioneert nu als werkkamer.

Op de eerste verdieping treft u 4 slaapkamers waarvan 3 ruime en 1 wat compacter is. Er zijn er 3 beschikbaar. Deze word gebruikt als kleedkamer. De master bedroom is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en heeft toegang tot het balkon. Naast deze kamer bevind zich de ruime badkamer welke ook van alle gemakken voorzien is en in lichte kleurstelling is.

Op de zolderverdieping heeft u een overloop met mogelijkheid tot opslag en een extra grote kamer tot uw beschikking.

Bijzonderheden: Huren voor in ieder geval 1 jaar of langer, .

Al met al een zeer grote woning met veel kamers en ruimte en zeer geschikt voor een groot gezin. Een echte aanrader als u van rust houd maar toch op steenworp afstand van het centrum van Hoorn. Nieuwsgierig geworden en wilt u komen kijken neem dan snel contact met ons op. Er heeft voorheen en bed en breakfast in deze woning gezeten, dus mocht u een jaar willen proberen om een bed en breakfast te runnen dan ligt dit hier in de mogelijkheid.


Deze woning wordt aangeboden door Woonhuyz
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met mevrouw Nancy Mol
Office: 072 8 44 33 43 Mobiel: 06 46 918191
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 1.795,- p/m
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak tentdak

Energie

Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 200 m²
Perceeloppervlakte 493 m²
Inhoud 550 m³

Indeling

Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4

Bergruimte

Garage inpandige garage

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object