verkocht onder voorbehoud

Maxburgh 10A

Roosendaal

Omschrijving

Deze instapklare maisonnette op een rustige maar centrale locatie, is hét helemaal! De mooie lichtinval en de authentieke elementen van deze woning zijn een groot pluspunt en door de praktische indeling kun je met de inrichting diverse kanten op. Daarnaast beschikt deze woning over een moderne halfopen keuken, moderne ruime badkamer en een ruim dakterras waar je de hele dag en avond kunt genieten van de zon. Dit alles op een toplocatie op loopafstand van het centrum van Roosendaal.

Entree
Wanneer je de trap op gaat naar de eerste etage kom je op de overloop terecht. Welkom in deze fraaie maisonnette waar de indeling je zal inspireren! De overloop biedt toegang tot verschillende vertrekken, namelijk de sfeervolle woonkamer, badkamer, het moderne toilet en de trap naar de tweede verdieping.

Wonen & koken
De living is erg ruimtelijk en voorzien van een moderne eikenhouten vloer en strak gestucte wanden. Deze ruimte kent nog al zijn oude elementen zoals glas in lood en de oude deuren en heeft een mooie lichtinval door de openslaande deuren naar het zonnige dakterras. Vanuit de woonkamer bereik je de halfopen keuken. Met de nette hoekopstelling kun je een heerlijke maaltijd voorbereiden terwijl je gasten aan de grote eettafel hebben plaatsgenomen, want deze kun je hier zeker plaatsen. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig waaronder een 4-pits gasfornuis met afzuiging, vaatwasser, combi-oven en een koelkast. Daarnaast is hier genoeg plek voor je boodschappen en bevindt zich hier een bijkeuken.

Slapen, dromen & douchen
Via de overloop bereik je de moderne ruime badkamer die voorzien is van een ligbad, douche, designradiator en een dubbele wastafel. Een echte plek waar je ultiem kunt relaxen! Via de badkamer loop je door naar de wasruimte, hier bevinden zich de aansluiting voor de wasmachine/droger en de CV-ketel. Via de trap op de overloop bereik je de tweede verdieping. Hier bevindt zich een ruime overloop met voldoende opbergruimte, een inbouwkast en een ruime slaapkamer welke een romantisch uitzicht biedt over de daken.

Zonnen & genieten
Via de openslaande deuren in de woonkamer of de wasruimte kom je op het ruime dakterras. Hier geniet je van een maaltijd of een drankje in het zonnetje!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1939 * Gebruiksoppervlak 104 m2 * Inhoud 369 m3 * Maisonnette * Rustige en centrale locatie * Authentieke elementen * Mooie lichtinval * Sfeervolle woonkamer * Moderne halfopen keuken met inbouwapparatuur * Bijkeuken * Ruim dakterras * Loopafstand van het centrum * Ruime badkamer met bad, douche en dubbele wastafel * Wasruimte * Ruime slaapkamer * VVE kosten ? *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 199.000,- k.k. inclusief BTW
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement maisonnette
Aantal woonlagen 2
Woonlaag 2
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte

Energie

Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 104 m²
Perceeloppervlakte 155 m²
Inhoud 369 m³

Indeling

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object