€ 174.900,- k.k.

Hendrikstraat 6

Roosendaal

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke tussenwoning op loopafstand van het centrum van Roosendaal? Dit is 'm! Deze sfeervolle jaren '30 woning beschikt over een nette keuken, uitgebouwde woonkamer, 2 slaapkamers, een fijne tuin op het westen gelegen en een bergzolder. Met wie kom jij een kijkje nemen?

Entree
Stap uit je auto en je bent bij de voordeur. Welkom! De hal is voorzien van een laminaat vloer en spachtelputz wanden. Vanuit de hal bereik je de meterkast, het hangtoilet en de woonkamer.

Wonen, koken & douchen
Stap de sfeervolle woonkamer binnen en deze laat je direct verbazen, wat een ruimte door de uitbouw! De woonkamer is lekker licht door de grote raampartijen, de half open keuken en de openslaande tuindeur. Deze ruime woonkamer is op meerdere manieren in te delen met voldoende ruimte voor een zit- en eethoek. Daarnaast beschikt deze over een nette tegel vloer, spachtelputz wanden, inbouw spots, een trappen kast en een inbouwkast. De nette half open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis met afzuiging, oven, vaatwasser en koelkast. Tevens bereik je vanuit hier een tweede inbouwkast.

Slapen, dromen & dromen
Vanuit de woonkamer bereik je de trap met ombouw naar de eerste verdieping. Vanuit de overloop bereik je de 2 slaapkamers en de ruime badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaat vloeren structuurverf wanden. De hoofdslaapkamer beschikt over twee openslaande deuren naar het plat dak, je hebt de mogelijkheid hier een dakterras te creƫren. De ruime badkamer is ingedeeld in 2 ruimtes en voorzien van een ruim bad, toilet en wastafel. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Tuinieren, zonnen en genieten
Via de achterdeur heb je toegang tot de fijne achtertuin die op het westen gelegen is. De zonnige tuin beschikt over een overkapping, buitenkraantje, borders, achterom en is netjes bestraat. Hier geniet je op warme zomerdagen tot in de late uurtjes van de zon!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1894 * Woonoppervlakte 115 m2 * Op loopafstand van het centrum * Sfeervolle jaren '30 woning * Nette keuken met inbouwapparatuur * Uitgebouwde woonkamer * 2 ruime slaapkamers * Fijne tuin op het westen gelegen * Bergzolder * Ruime badkamer * Overkapping * Buitenkraantje * Achterom * Ombouw trap * 2 inbouwkasten * Mogelijkheid voor dakterras *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 174.900,- k.k. inclusief BTW
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte

Energie

Energielabel F
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 115 m²
Perceeloppervlakte 117 m²
Inhoud 207 m³

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object