€ 450.000,- k.k.

Claus Van Amsbergstraat 45

Amsterdam

Omschrijving

Interesse, wij nemen graag de tijd voor je! Plan een afspraak via funda en we laten je de woning graag zien met maximaal 2 personen. Komt een fysieke afspraak niet zo goed uit, bel dan voor digitale mogelijkheden!

Bent op zoek naar een ruime 5-kamer eengezinswoning van maar liefst 120 m2 met tuin gelegen in een kindvriendelijke buurt in Amsterdam Zuidoost.

U komt aan in de hal die doorloopt naar de lichte woonkamer met luxe open keuken die voorzien is van een kookeiland met een inductiekookplaat en een afzuigkap. inbouwapparatuur zoals een combi-oven, vaatwasser en genoeg berg en kastruimte. Via een schuifpui bereikt u de tuin en de berging.

Middels de trap bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Hier treft u drie slaapkamers, de badkamer voorzien van een doucheopstelling, wastafelmeubel, ligbad en het tweede toilet. Op de tweede verdieping is de vierde slaapkamer gelegen met een derde toilet en een doucheopstelling!

Op loopafstand vindt u winkelgebied de Amsterdamse Poort, de Arena Boulevard en Station Bijlmer Arena voor bus, metro en trein. In de wijk vindt u diverse speelplaatsen en het Mandela Park, voor sport en recreatie, ligt om de hoek.

Op loopafstand bevindt zich het gezellige winkelcentrum Amstedamse Poort. Hier kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen en diverse winkels. Vrijwel voor de deur stopt de bus 41 en 47 met een verbinding naar Amsterdam Centraal Station. In de omgeving vindt u ook Villa Arena Woonboulevard, een filmpje pakken in Pathe Arena, een concert of leuk evenement in Ziggodome, altijd handig.. de Ikea! Kortom genoeg te beleven.

Sport en recreatie
Heerlijk een duik nemen of lekker fitnessen? Dit kan allemaal in het Bijlmer Sport Centrum. Voor een picknick of een wandeling in de natuur kunt u terecht in het rustgevende groene Gaasperpark.Binnen 10 minuten fietsen bent u bij de Gaasperplas waar u heerlijk kunt recreëren en zwemmen. Verbindingen: Er zijn goede verbinding met diverse snelwegen (A1, A2, A9 en A10). Openbaar vervoer is op loopafstand: metro 53 en 54 naar Amsterdam centraal en metro 50 naar station Sloterdijk. Station Bijlmer biedt uitstekende trein- en busverbindingen

Indeling
Begane grond: via de entree komt u in de hal. Hier vindt u het toilet, de meterkast en een ruime trapkast. De hal biedt tevens toegang tot de ruime, lichte woonkamer en de open keuken. De woonkamer heeft een schuifpui naar de zonnige achtertuin met achterom. In de tuin bevindt zich een ruime berging van 9m2. De gehele begane grond is voorzien van een lichte tegelvloer. 1e verdieping: via de trap komt u op de overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan 2 ruim, en een badkamer. De badkamer heeft een toilet, een wastafel en een ligbad. Deze verdieping is voorzien van een laminaat vloer. 2de verdieping: 2 slaapkamers waarvan één voorzien van een dakkapel en een extra badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 120m2 conform NEN2580 meetrapport
- Energielabel A
- Vier slaapkamers
- Toilet op elke verdieping
- Bouwjaar 2004
- Erfpacht afgekocht tot 15 april 2053
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 450.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Voorzieningen mechanische ventilatie en tv kabel

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 120 m²
Perceeloppervlakte 100 m²
Inhoud 420 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in woonwijk

Bergruimte

Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object