€ 249.000,- k.k.

Burgemeester Schoonheijtstraat 49

Roosendaal

Omschrijving

JE BENT VAN HARTE WELKOM TIJDENS DE OPEN HUIZEN ROUTE OP 5 OKTOBER TUSSEN 11:00-15:00 UUR!

DEZE VRAAGPRIJS DIENT GELEZEN TE WORDEN ALS EEN VANAF PRIJS.

Ben je op zoek naar een gemoderniseerde jaren 30 woning op loopafstand van het station en het centrum? Dit is ‘m!! Deze woning heeft 4 slaapkamers, een moderne keuken, ruime badkamer en een fijne tuin waar je de hele dag kunt genieten van de zon. Ben jij al overtuigd? Kom dan snel een kijkje nemen!

Entree
Entree met een nette tegelvloer, gestucte wanden en een garderobewand. Via de hal bereik je het toilet, de meterkast, de trapkast, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer

Wonen & koken
Na het openen van de deur zul je versteld staan van de sfeervolle woonkamer. Er is genoeg ruimte om een gezellige zithoek en eethoek te creëren. De woonkamer beschikt over veel lichtinval door de grote raampartijen en de schuifpui naar de achtertuin. In de koude wintermaanden geniet je hier van het vuur van de open haard. De half open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en deze beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gasfornuis met afzuiging, oven, koelkast en een vaatwasser. Wanneer je hier aan het kokkerellen bent heb je uitzicht op de spelende kinderen in de achtertuin.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal is de overloop van de eerste verdieping te bereiken. Vanuit hier heb je toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De master bedroom beschikt over twee openslaande deuren naar het balkon. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en een badkamermeubel met dubbele wastafel. De gehele eerste verdieping is voorzien van een nette houten vloer, spachtelputz/betegelde wanden en inbouwspots. Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping met 2 dakkapellen. Hier bevindt zich een voorzolder met de aansluiting voor de wasmachine en droger en de vierde slaapkamer. Tevens beschikt de tweede verdieping over 2 airco's en voldoende opbergruimte achter de knieschotten.

Tuinieren, relaxen en genieten
De achtertuin is te bereiken via schuifpui in de woonkamer, de deur in de keuken of de gezamenlijke brandingang aan de zijkant van de woning. De achtertuin is voorzien van een overkapping, nette erfafscheiding, tuinhuis, en een buitenkraan. In deze gezellige achtertuin kun je de hele dag genieten van de zon, hier ga je zeker veel uurtjes doorbrengen met familie en vrienden!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1933 * Woonoppervlakte 147 m2 * Perceel 115 m2 * Inhoud 529 m3 * Zonnige tuin * Sfeervolle woonkamer * Schuifpui * Half open keuken met inbouwapparatuur * 4 slaapkamers * Balkon * Voorzolder * Opbergruimte * 2 Dakkapellen * Gezamenlijke brandingang * Overkapping * Tuinhuis * Buitenkraan * Volledig voorzien van dubbelglas * 2 airco's *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 249.000,- k.k. inclusief BTW
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Voorzieningen schuifpui

Energie

Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 147 m²
Perceeloppervlakte 115 m²
Inhoud 529 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging in centrum

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object