€ 569.000,- k.k.

Bleijenhoek 36

Bladel

Omschrijving

Op een prachtig riant perceel (bijna 1.900 m²) in populaire straat de Bleijenhoek gelegen goed onderhouden, uitgebreide (754 m³) en karakteristieke vrijstaande jaren '30 woning. De woning is voorzien met een geschakelde dubbele garage, grote vrijstaande schuur (7 x 24 m) en groene achtertuin op het zonnige zuiden met veel privacy. De woning bezit daarnaast erg veel mogelijkheden tot waardecreatie, zo kan 82 m² bergruimte relatief eenvoudig worden verbouwd tot woonvertrekken en slaapkamers en is het mogelijk een bedrijfsruimte van ca. 300 m² te ontwikkelen.

Indeling
Entree
De ruimtelijke warme open hal met nette rode vloerbekleding en originele wandtegels beschikt over een garderobe nis, authentieke wandmeubel, meterkast (9 groepen, 2 aardlekschakelaars, kookgroep) en trapopgang met vaste trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken alsmede de speelkamer/kantoorruimte.

Speelkamer/kantoor
Ruimte met vloerbedekking, behangwanden en een MDF- plafond.

Woonkamer
Ruime woonkamer voorzien van tegelvloer met vloerverwarming, spachtelputzwanden, licht balkenplafond en schouw met open haard. De woonkamer beschikt over voldoende daglichttoetreding en grenst aan de middels openslaande deuren te bereiken keuken.

Keuken
Gezellige eetkeuken voorzien van tegelvloer met vloerverwarming en een lichte keukeninrichting in opgesteld in hoekopstelling voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast en oven. Middels openslaande deuren is de keuken van de woonkamer af te scheiden.

Bijkeuken
Gedeeltelijke betegelde bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en -droger, toegang tot een manshoogte kelder (circa 2m x 3m x 1.80 diep) en middels een vlizotrap bereikbare bergzolder met opstelling van de c.v. installatie. Deze bergzolder is relatief eenvoudig als bijvoorbeeld inloopkast bij de ouderslaapkamer te betrekken.

Achterportaal
Gedeeltelijke licht betegeld portaal met inbouwkast, gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje, badkamer 1 en deur tot toegang tot de achtertuin.

Badkamer 1
Geheel betegelde badkamer met hoekligbad, douchecabine en badmeubel met dubbele wastafel.

Garage
Inpandig bereikbare dubbele garage (8 x 5 m) met 2 x openslaande deuren naar de achtertuin, tegelvloer, keukenblok met koelkast, combi-magnetron en spoelbak, schuifkastenwand en lichtkoepel. Deze garage is thans grotendeels in gebruik als showroom/bedrijfsruimte, maar biedt naast garage ook mogelijkheden voor andere doeleinden, zoals hobbyruimte.

Eerste verdieping
Overloop met vloerbedekking geeft toegang tot 2 slaapkamers, badkamer en vlizotrap naar de tweede verdieping.

Slaapkamer 1 en 2
De slaapkamers zijn beiden gelegen aan de voorzijde met uitzicht over de Bleijenhoek en zijn voorzien van een laminaat vloer en behangwanden. Slaapkamer 2 beschikt over een inbouwkast en heeft plaats voor een groot tweepersoons bed.

Badkamer 2
Geheel betegelde 2e badkamer met douchecabine, toilet, badmeubel met wastafel, inbouwkast en deur met toegang tot het plat dak aan de achterzijde.
Het plat dak biedt mogelijkheden tot het realiseren van een dakterras.

Slaapkamer 3
Via de badkamer is slaapkamer 3 bereikbaar. Deze ouderslaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, stukwerkwanden en plafond, en een dakvenster.


Tweede verdieping
Zolder
Middels een vlizotrap bereikbare grote bergzolder met karakteristieke houten kapconstructie. Deze grote geïsoleerde ruimte leent zich voor realisatie van riante master-bedroom.

Wanneer het de wens heeft van de 2e verdieping de masterbedroom te maken dan dient er een vaste trap geplaatst te worden. Deze kan eenvoudig in een van de kleinere kamers op de 1ste verdieping gerealiseerd worden. Door deze aanpassing wordt de 2e verdieping geheel woonoppervlak!

Tuin
Voortuin
Fraai ontworpen voortuin met diverse vaste planten, sierbestrating en een brede oprit met volop parkeermogelijkheden.

Achtertuin
Op het zonnige zuiden gelegen volop privicy biedende achtertuin met sierbestrating, gazon, diverse kleine bijgebouwen, plantenborders en een elektrische bedienbare openslaande poort met toegang tot de oprit.

Bijzonderheden
Schuur
Achter de woning ligt een riante vrijstaande schuur (circa 7 x 24) meter). Deze schuur is opgetrokken in spouwmuren en verdeeld in meerdere vertrekken. De schuur is voorzien van dakisolatie, aparte groepenkast, met elektra en krachtstroom.

Bestemmingsplan
De gemeente is onder voorwaarden akkoord gegaan met een principeverzoek van verkoper om het bestaande bijgebouw te slopen en aan de achterzijde van het perceel een nieuw vrijstaand bijgebouw te realiseren van maximaal 300 m². Dit bijgebouw dient 5 meter van de achterste en zijdelingse perceelgrenzen te worden opgericht en mag maximaal 6.5 meter hoog zijn.

Waardecreatie
Doordat de woning over 82 m² overige inpandige ruimte beschikt en deze ten volle bij het woonoppervlak zijn te betrekken, kunt u aan de Bleijenhoek 36 relatief eenvoudig uw droomhuis naar eigen smaak realiseren. De woning heeft werkelijk enorm veel mogelijkheden binnen de bestaande inhoud van 754 m³, u heeft niet eens een aanbouw nodig. Daarnaast zorgt dit voor waardecreatie en goede verkoopbaarheid in de toekomst.

Algemeen
- Bouwjaar 1938
- Inhoud 754 m³
- Perceel oppervlakte 1.888 m²
- Energielabel C
- De woning is voorzien van dak-, spouwmuur- en deels vloerisolatie
- De woning is voorzien van houten kozijnen deels met glas in lood en met isolerende beglazing
- Verwarming en warmwatervoorziening middels Netfit Excellent c.v. combi-ketel (bouwjaar 2006)
- Woonkamer, keuken en bijkeuken zijn voorzien van vloerverwarming
- De dubbele garage en grote schuur bieden volop gebruiksmogelijkheden. De woning heeft de bestemming gemengde doeleinden 1
- Het perceel heeft een ontwikkelpotentie van een bedrijfshal van ca. 300 m²
- Deze woning is voorzien van 19 pv panelen (geplaatst in 2012) met een verwachte opbrengst van circa 3.700 kwh per jaar
- Unieke mogelijkheden voor relatief eenvoudige wijze van waardecreatie binnen de bestaande opstallen!

Zoekt u een fors uitgebouwde woning met mogelijkheden tot realisatie van een bedrijfsruimte, met vele karakteristieke elementen en vele gebruiksmogelijkheden, dan is deze woning zeker het bezichtigen waard!

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 569.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 150 m²
Perceeloppervlakte 1.888 m²
Inhoud 754 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 82 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object