Roxxle Leads

Makelaars hebben vaak tientallen bezichtigingsaanvragen voor een woning. De verkoop is momenteel vooral een kwestie van opbieden, de woning is binnen de kortste keren verkocht. Maar de bezichtigers die de woning zijn misgelopen blijven op zoek, hebben in zo’n 65% van de gevallen ook zelf een woning te verkopen; een waardevolle potentiële klantenkring loopt de deur uit zonder dat er iets mee wordt gedaan.
Niet met Roxxle Leads! Of het nu om kopers, verkopers of huurders gaat, makelaars kunnen ze aanbieden om ze op de hoogte te houden van het aanbod, maar ook van (regionale) nieuwtjes in de woningmarkt.
De makelaar voert de leads in zijn of haar Roxxle LeadApp in, met een directe koppeling naar hun persoonlijke kantoordashboard bij Roxxle. Wij verzorgen vervolgens uit naam van de makelaar gratis het gehele leadmanagement; dat kan nieuw aanbod van het betreffende kantoor zijn, of een aanbieding om de verkoop van hun bestaande woning (wanneer de lead een nieuwe woning heeft gevonden) te verzorgen, maar ook gewoon periodiek een nieuwsbrief.

Van onze aangesloten makelaars weten we uit ervaring dat met Roxxle Leads binnen enkele maanden honderden leads gerealiseerd kunnen worden.

Terug

Roxxle Leads