roxxle sneakpreview

Met sneakpreview zie je woningen die binnenkort op de markt komen. Veelal is er nog geen uitgebreide fotoreportage. Soms is ook de prijs nog niet vastgesteld. Maar je kunt wel al contact opnemen met de makelaar voor een bezichtiging. Open een gratis roxxle account en je krijgt ook deze woningen direct door per mail.

Sneakpreview
Register

Registreer je nu

Registreer je om alle woningen die jou interesseren direct wanneer ze op de markt komen doorgegeven te krijgen.

  • De woningen worden zichtbaar in je account, maar je kunt ook een mail krijgen
  • Met een account kun je ook een bod uitbrengen voor woningen die daarvoor opengesteld zijn door de makelaar.

Doe een bod op jouw droomwoning

roxxle maakt het mogelijk om een bieding te doen op een woning die daarvoor opengesteld is door de makelaar. Je zit nergens aan vast, maar je weet wel of er over jouw bod te praten valt. Het enige dat je hoeft te doen is een account aanmaken bij roxxle. Oh ja, we zullen je niet lastig vallen met mails en reclame.

Droomwoning

Vind een makelaar bij jou in de buurt

Voor de aankoop van een woning, maar zeker ook als zoeker naar een huurwoning is het eigenlijk altijd noodzakelijk om een makelaar in de hand te nemen. De makelaar weet als eerste wanneer een woning op de markt komt, zelfs nog voordat die woning op roxxle sneakpreview staat. Uiteraard kun je naast het zoeken naar een woning ook afspraken maken over begeleiding in het biedingsproces en contractuele en juridische zaken. Ons advies: neem geen risico en neem altijd een professionele makelaar in de hand.

Zoek direct een makelaar Makelaar

Turn-key service gratis aangeboden door bij roxxle aangesloten makelaars

Makelaars die bij roxxle zijn aangesloten kunnen ervoor zorgen dat de woning die je gaat huren of kopen gebruiksklaar wordt opgeleverd. Dat betekent dat de nutsvoorzieningen, internet en tv op tijd zijn geregeld. Alles uiteraard tegen de laagste tarieven. Overigens beslis je zelf of je op een aanbieding van roxxle turn-key ingaat.

Turn-key

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste woningen met de roxxle app, download hem nu

Download de roxxle app. Je kunt dan overal en altijd kijken of er nieuwe woningen te koop of te huur zijn toegevoegd aan roxxle. Met een account zie je meteen een notificatie als je roxxle sneakpreview hebt geactiveerd.

App