How-to roxxle

Maak een account aan en profiteer van alle onderstaande features binnen je gratis roxxle account.

Plaatsing

Gratis plaatsing van uw volledige woningaanbod alleen bij roxxle

roxxle is gratis en dat blijft het ook. Prijsopdrijving of zelfs makelaars tegen elkaar laten opbieden voor een plek op roxxle zal dus nooit gebeuren. Omdat het gratis is, kunnen ook alle woningen zonder probleem geplaatst worden op roxxle. Wij willen dan ook met roxxle het hele woningaanbod van Nederland zichtbaar maken voor de consument en niet slechts een deel. Extra voordeel, uw klant betaald ook niets!

Koppelen met uw makelaars software

Roxxle biedt maximaal gebruikersgemak. Daarom hebben we de belangrijkste leveranciers van makelaarssoftware gekoppeld aan het roxxle woningplatform. Nadat u de koppeling via uw makelaars-software heeft gelegd, worden mutaties (nieuwe woningen, verkocht, onder bod etc.) iedere nacht geactualiseerd op roxxle.

Klik op de naam van uw makelaarssoftware en kijk hoe u snel en eenvoudig de koppeling met uw makelaarssoftware activeert.

Woning in de spotlight

Wilt u sommigen huizen wat extra promotie geven? roxxle brengt met ‘woning in de spotlights’ het object extra onder de aandacht.

Spotlight

Klanten via roxxle

Nieuwe leads zijn natuurlijk altijd welkom. Roxxle brengt u in contact met woningzoekers die bijvoorbeeld een bezichtiging willen inplannen, maar ook leads die hun woning willen verkopen of verhuren.

Klanten
Turn-key

Word certificaathouder van roxxle

roxxle is opgezet voor makelaars. Makelaars zorgen er voor dat roxxle content heeft. Voor ons is het dan ook logisch dat de makelaars gezamenlijk nauwer betrokken zijn bij roxxle met inspraak en overigens ook een deel van de winst toekomt. Lees hier alles over de mogelijkheden om certificaathouder te worden. Door het plaatsen van uw woningaanbod op roxxle heeft u automatisch recht op een gratis certificaat.

Turn-key service

roxxle turn-key zorgt er voor dat de woning van uw klant gebruiksklaar wordt opgeleverd Denk hierbij aan nutsvoorzieningen, telecomdiensten en TV. Bekijk gewoon eens hoe het werkt door een account aan te maken. U zult zien dat deze extra service voor uw klant, weinig tot geen tijd kost.

Turn-key