Header mobile

Een woningplatform bestaat bij de gratie van makelaars...

... en niet andersom

roxxle heeft een deel van haar aandelenkapitaal gecertificeerd ten behoeve van makelaars en partners. De achterliggende gedachte is dat het roxxle woningplatform ván en vóór makelaars moet zijn. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat de Nederlandse woningzoeker het complete woningaanbod te zien krijgt en niet slechts een deel daarvan. Daartoe dient het platform voor iedere makelaar beschikbaar te zijn en moet er geen belemmering zijn voor u als makelaar om uw hele woningaanbod te plaatsen. Daarom is plaatsing gratis en daarom hebben we ervoor gezorgd dat u woningen eenvoudig kunt plaatsen via uw makelaarssoftware.

Doe mee, denk mee en bouw mee, wordt certificaathouder van roxxle; samen hebben certificaathouders inspraak, iedere certificaathouder deelt mee in de winst.

Maak een account aan en lees meer over het roxxle certificaatsysteem. Vanuit uw account kunt u zich aanmelden voor het gratis certificaat en desgewenst meer certificaten aanschaffen. Indien u eerst even wil overleggen kunt u hier een terugbelafspraak inboeken, wij bellen u dan op het gewenste tijdstip terug.

Maak een certificaten account aan

Alvast welkom,

Henk Bakker
CEO